Καραγεώργης: Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό

Χανιά | 10 Οκτωβρίου 2017, 22:10

Συνεχίζονται οι συνεντεύξεις των νέων αποκτημάτων του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού με τον Αντώνη Καραγεώργη να είναι ο επόμενος που "παρουσιάστηκε" από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Ροδίτης στην καταγωγή αμυντικός μίλησε για την παρουσία του στην ομάδα, τις πρώτες του εντυπώσεις, το πρωτάθλημα της Football League και τους δικούς του στόχους.

Η συνέντευξή του έχει ως εξής:

Ένα σχόλιο για την παρουσία σου στον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στην ομάδα. Θα κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα και τα Χανιά σαν πόλη.

Η ομάδα από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε μας φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο και μας βοήθησε να προσαρμοστούμε. Όσο για τα Χανιά είναι η πρώτη φορά που θα μείνω μόνιμα εδώ και είναι μια παρά πολύ όμορφη πόλη.

Γνώρισες την κατηγορία αυτή με την Καλλονή. Πώς βλέπεις να είναι το φετινό πρωτάθλημα;

Η αλήθεια είναι ότι πέρσι το πρωτάθλημα ήταν παρά πολύ δύσκολο, ήταν η πρώτη φορά που ξεκινούσε τόσο αργά και έτσι οι ομάδες χρειάστηκε να κάνουν παρά πολύ καιρό προετοιμασία και πήγαινε από αναβολή σε αναβολή.. Ας ελπίσουμε φέτος να είναι πιο οργανωμένα τα πράγματα.

Οι προσωπικοί σου στόχοι;

Στόχος μου εμένα, όπως όλων των παικτών, είναι να πάει όσο καλύτερα μπορεί η ομάδα. Από εκεί και πέρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να το πετύχουμε.

Γνωρίστε τον καλύτερα:

Αντώνης Καραγεώργης

Karageorgis

Ημερομηνία γέννησης: 16 Μαΐου 1997
Τόπος γέννησης: Ρόδος
Ύψος: 1,85
Βάρος: 81
Πόδι: Δεξί

Αγαπημένο νούμερο: 22
Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζεις: Ραφαέλ Βαράν
Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Μπάσκετ
Αγαπημένος προορισμός: Νέα Υόρκη
Το χόμπι σου: Να βλέπω ταινίες

 

Estrella
/psiloritischania