Καραδοκεί η Νίκη Βόλου…

Χανιά | 31 Ιουλίου 2021, 12:27

Η παρέα των παικτών που αγωνίζονταν στα Χανιά και θα συνεχίσουν στη Νίκη Βόλου δεν αποκλείεται να μεγαλώσει.

/Bella Pizza

Οι εξελίξεις με το θέμα των ανανεώσεων για τις ΠΑΕ που δεν εξασφάλισαν άδεια για τη Super League 2 φέρνει στην έξοδο από τα Χανιά ποδοσφαιριστές τους οποίους εμπιστεύεται τα τελευταία χρόνια ο Αλέκος Βοσνιάδης, κάτι που δεν αποκλείεται να κάνει και στη Νίκη Βόλου.

Ο Βαγγέλης Ανδρέου (ήδη δημοσιεύματα από τον Βόλο τον… έστελναν πακέτο με τον Γρομητσάρη στη Νίκη) εάν δεν είναι ανάμεσα στους δύο “εκλεκτούς” των Χανίων από την εξάδα που ανανέωσαν αλλά δεν μπορούν να μείνουν στην ομάδα είναι μία περίπτωση που κάθε άλλο παρά αδιάφορο αφήνει τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος δεν αποκλείεται να επιστρατεύσει στην ομάδα της Νέας Ιωνίας και τους Κώστα Παναγιωτούδη και Βασίλη Τριανταφυλλάκο.

Ηδη από το περσινό ρόστερ των Χανίων έχουν ενταχθεί στη Νίκη οι αρχηγοί Πασχάλης Κάσσος και Χρήστος Γρομητσάρης, ενώ η παρέα των πρώην “Χανιωτών”  έχει διευρυνθεί με την παρουσία των Ξενοφώντα Πάνου, Χρήστου Τζιώρα, Θωμά Βασιλείου.

Τέλος, υπάρχει και μία περίπτωση παίκτη που δεν έγινε “Χανιώτης”, αλλά απασχόλησε έντονα τη χανιώτικη ομάδα και δεν είναι άλλη από αυτή του Σάββα Σιατραβάνη, ο οποίος τελικά κατέληξε στη Νίκη Βόλου.

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad