Καραδήμος: Ημασταν τυχεροί. Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία

Α.Ο. Χανιά | 13 Μαρτίου 2016, 21:35

Παλικάρια χαρακτήρισε τους παίκτες του ο Λουκάς Καραδήμος, στους οποίους έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη τους. Πάντως, ο τεχνικός της Καλλιθέας παραδέχτηκε ότι η ομάδα του ήταν τυχερή και πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ξεκινώντας είπε: «Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, έχω 25 παλικάρια. Εμείς προερχόμασταν από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα και έπρεπε σήμερα να επιστρέψουμε στους τρεις βαθμούς, γιατί τα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια καταφέραμε και τα χάσαμε στην ουσία μόνοι μας, δεν είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Οπότε έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο μέσα στην έδρα του. Νομίζω ότι ήμασταν λίγο πιο τυχεροί απ’ ό,τι στα προηγούμενα και τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν, τουλάχιστον τη μία, την κάναμε γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι, είχαμε σωστή κυκλοφορία, αυτό που ζητάω κι εγώ, παίξαμε γρήγορα και δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο από θέμα φάσεων, εκτός από κάτι μακρινά σουτ. Τα Χανιά στο δεύτερο ήταν καλύτερα, μας πίεσαν και ήταν λογικό και με τα καλά χτυπήματα που έχει ο Ούγκο Μασάδο -και είναι κι ένα σημείο το οποίο ξέραμε ότι αν θα μπορούσαμε να φάμε κάποιο γκολ θα είναι από μία τέτοια περίπτωση. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πλήρως και όπως είπα, ήμασταν τυχεροί σε μία επίθεση και καταφέραμε να σκοράρουμε και έτσι να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και να πάρουμε το παιχνίδι. Έχει πολλά παιχνίδια ακόμα, έχω πει ότι πρέπει να κοιτάμε ψηλά όσο μπορούμε. Έχουμε νέα παιδιά και προσπαθούμε να παίζουμε ποδόσφαιρο όπου πάμε, άλλες φορές το καταφέρνουμε, άλλες φορές όχι. Αυτό που κρατάω, είναι οι τρεις βαθμοί και η συνέχεια η δύσκολη που έρχεται. Να δώσω γι’ άλλη μία φορά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ανταποκρίθηκαν παρά το νεαρό της ηλικίας τους στις δυσκολίες του παιχνιδιού».

Για το αν η ισοπαλία ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα: «Μπορεί, έτσι όπως ήταν το παιχνίδι, ναι».

Για τον στόχο της ομάδας του για τη συνέχεια: «Εμείς χτίζουμε μία ομάδα με νέα παιδιά και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε να βάλουμε κάποια καινούργια στοιχεία μέσα στο παιχνίδι μας και νομίζω ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο, γιατί υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που δεν είχαν πολλές συμμετοχές και αρχίζουν να προσαρμόζονται σε αυτά που ζητάω».

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards