«Κάποιοι βλέπουν φαντάσματα και δράκους»

Super League 2 13 Μαρτίου 2023, 0:14

Απάντησε στην Προοδευτική η Ηλιούπολη με ανακοίνωση η οποία φέρει τον τίτλο «Κάποιοι βλέπουν φαντάσματα και δράκους».

/Bella Pizza

Για «σφαγή χωρίς αναισθητικό» στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Προοδευτική.

Προοδευτική: «Σφαγή χωρίς αναισθητικό…»

Η ανακοίνωσης της Ηλιούπολης, με την οποία απαντά στην Προοδευτική, αναφέρει σχετικά:

Διαβάσαμε με έκπληξη την ανακοίνωση της ΠΑΕ Προοδευτική, η οποία κάνει λόγο για «σφαγή» στο σημερινό παιχνίδι στο δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης. Εμείς θα αποφύγουμε τις κραυγές και θα απαντήσουμε με επιχειρήματα:

𝝩𝝾 𝝥𝝴𝝼𝝰𝝺𝞃𝝸 𝞂𝞃𝝾𝝼 𝝗𝝰𝞀𝝹𝝰

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια η Προοδευτική και δήθεν τη «δικαιώνει», απεικονίζει όλη την αλήθεια σε κάποιον που την παρατηρεί σωστά: Ο Γιάννης Βάρκας έχει βρει την μπάλα «γεμάτα» με το κεφάλι και ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν την έχει αγγίξει ακόμα. Τρανή απόδειξη, η σκιά της μπάλας στο γάντι του! Με λίγα λόγια, όχι μόνο ήταν πέναλτι, αλλά αποδεικνύεται και η εγκληματική ενέργεια του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, η οποία μπορούσε να τραυματίσει σοβαρά τον ποδοσφαιριστή μας στο κεφάλι.

𝝩𝝾 𝝥𝝴𝝼𝞃𝝰𝝹𝝰𝝷𝝰𝞀𝝾 𝗢𝗳𝗳𝘀𝗶𝗱𝗲

Ο «σκόρερ» της Προοδευτικής, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο είναι τουλάχιστον μισό μέτρο offside. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο, η εικόνα τα λέει όλα μόνη της. Συνιστούμε στην Προοδευτική ψυχραιμία και όχι ανυπόστατες κατηγορίες που διαταράσσουν τις σχέσεις δύο ιστορικών ομάδων. Εμείς θα μιλάμε πάντα με επιχειρήματα και όχι με λάσπη.

𝝪𝝘: Αφήσαμε ως «κερασάκι στην τούρτα» την κόκκινη κάρτα στον Τριανταφυλλάκο. Προφανώς στην Προοδευτική δεν είδαν καλά τη φάση. Ολέθριο λάθος της διαιτήτριας, που θα μπορούσε να έχει επηρεάσει το τελικό σκορ. Λογικά πρόκειται για «ανθρώπινο λάθος»…

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad