Κανείς Απόλλων για Μπλάζιτς! Ενδιαφέρον Πλατανιά

Πλατανιάς Α.Ο. Χανιά | 15 Ιαν 2016, 18:50

Ελεύθερος εξακολουθεί να παραμένει ο Σρέντιαν Μπλάζιτς που δεν ισχύει ότι συμφώνησε και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Σμύρνης. Μάλιστα την Παρασκευή βρέθηκε στο Εθνικό Στάδιο Χανίων κάνοντας τροχάδην. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αυτό που σε κάθε περίπτωση λοιπόν και τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν ισχύει, είναι ότι ο Μπλάζιτς συμφώνησε με τον Απόλλωνα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όλοι όσοι τον έχουν ρωτήσει σχετικά τις τελευταίες ώρες, απαντά ότι δεν γνωρίζει τίποτα. Να σημειωθεί ότι αυτή η πληροφορία βγήκε από έγκυρο σάιτ στην Αθήνα, την οποία αναδημοσίευσε μεν το athlitiko αλλά τελικά δεν ισχύει, κάτι που οφείλουμε να σημειώσουμε προς αποκατάσταση της τάξης.

Από την άλλη, είναι αλήθεια ότι για τον Μαυροβούνιο τερματοφύλακα έχει επιδείξει ενδιαφέρον ο Πλατανιάς και αναλόγως της εξέλιξης του θέματος με τον Ολιμπά κι εφόσον αποχωρήσει, τότε θα μπορούσε ο Μπλάζιτς να φορέσει μετά τον ΑΟΧ, τη φανέλα και μίας δεύτερης χανιώτικης ομάδας! Μέχρι τότε και ουσιαστικά να βρεθεί ο νέος σταθμός στην καριέρα του, ο Μπλάζιτς θα βρίσκεται στα Χανιά και θα προπονείται ατομικά.  

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad