Κάναντι: Καθοριστική η απόκρουση του πέναλτι

Πλατανιάς | 5 Δεκεμβρίου 2017, 9:16

Η απόκρουση του Γιαννιώτη στην εκτέλεση πέναλτι του Μπούντνικ αποδείχθηκε καθοριστική για το ματς του Πλατανιά με τον Ατρόμητο, όπως παραδέχθηκε και ο Νταμίρ Κάναντι.

Ο προπονητής του Ατρομήτου έδωσε συγχαρητήρια στον Πλατανιά για την αρχική του εικόνα στο ματς, τονίζοντας ότι το γεγονός ότι δεν έγινε το 2-0 στο πέναλτι βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στην ανατροπή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Πλατανιά και ειδικότερα για το παιχνίδι του στα πρώτα 15 λεπτά που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ενώ εμείς αρχικά δεν κάναμε. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε φάσεις, αλλά η απόκρουση του πέναλτι στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου μας βοήθησε και μετά είδαμε αυτό που ήθελα και κάναμε όλη την εβδομάδα, δηλαδή το παιχνίδι με συνδυασμούς, αυτό που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις. Γι’ αυτό τον λόγο είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα, που κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς».

Για το τί είπε στους παίκτες του στ’ αποδυτήρια: «Δεν είπα πάρα πολλά. Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και είχαμε περισσότερη καρδιά, πάθος, δύναμη, καλούς συνδυασμούς και αυτό μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη και να επιτευχθεί ο στόχος μας».

Για το ότι ήταν καθοριστική η απόκρουση του πέναλτι: «Συμφωνώ απολύτως και αυτό ήταν ακριβώς το σημείο καμπής που άλλαξε το παιχνίδι. Μετά ανεβάσαμε πιο πολύ το τέμπο μας, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και παίξαμε με μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση στο τέλος».

 

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad