Καναδή αθλήτρια στον Ν. ΟΠΕΡ

Βόλεϊ | 22 Οκτωβρίου 2020, 13:58

Ο Νέος ΟΠΕ Ρεθύμνου ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με αθλήτρια από τον Καναδά.

Συγκεκριμένα την προσπάθεια του Ν. ΟΠΕΡ τη νέα σεζόν θα ενισχύσει η Κέντρα Φιντς, που γεννήθηκε στο Βανκούβερ του Καναδά. Είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως ακραία.

Η ανακοίνωση της ρεθυμνιώτικης ομάδας έχει ως εξής:

Ο νέος Ο.ΠΕ.Ρεθύμνου καλωσορίζει στην οικογένεια του την αθλήτρια Κέντρα Φιντς.

Ονοματεπώνυμο: Κέντρα Φιντς

Έτος Γεν.: 1997

Ύψος: 1.81m

Θέση: Ακραία

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Η Κέντρα Φιντς είναι 23 ετών (γεν. 13/3/1997),  με ύψος 1.81μ., γεννήθηκε στο Βανκούβερ του Καναδά και αγωνίζεται ως ακραία. Την 4ετία 2016-2020 αγωνίστηκε στην κολεγιακή ομάδα TRU Wolfpack (Thomson Rivers), ούσα η αρχηγός της σε όλες τις σεζόν. Μάλιστα, στις 3 τελευταίες χρονιές ήταν βασική και αναντικατάστατη.

Την περσινή περίοδο την οδήγησε ως τα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας, όπου αναδείχθηκε MVP της σειράς, μετρώντας 401 πόντους. Όμως, αυτήν δεν ήταν η μοναδική της διάκριση, μιας και ήταν 5η στη Δυτική Περιφέρεια του καναδικού πρωταθλήματος στα τελειώματα με 284, 6η στα τελειώματα ανά σετ (3.16), 8η στην υποδοχή ανά σετ (3.20) και 9η συνολικά στα τελειώματα με 288. Μάλιστα, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ομάδα της Περιφέρειας της, ενώ επιλέχθηκε στη 2η καλύτερη ομάδα ολόκληρου του καναδικού πρωταθλήματος. Ακόμη, της απονεμήθηκε το βραβείο της αθλήτριας της χρονιάς τόσο για την αγωνιστική της εικόνα, όσο και για την κοινωνική προσφορά, μετρώντας, φυσικά, αρκετές ακόμη διακρίσεις τα προηγούμενα χρόνια.

karta antonis garden