Καμπιτάκης: «Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας»

Μπάσκετ 13 Ιανουαρίου 2023, 21:02

Η πρωτοπόρος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Αναγέννηση έχει εκτός έδρας υποχρέωση στην έδρα του Πορφύρα, με τον Μιχάλη Καμπιτάκη να τοποθετείται για τη νέα πρόκληση της ομάδας του Αρκαλοχωρίου.

KTEO Κρήτης

Στο κλειστό γυμναστήριο «Παναγιώτης Σαλπέας» θα αγωνισθεί το απόγευμα της Κυριακής η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου φιλοξενούμενη του Πορφύρα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Ο Μιχάλης Καμπιτάκης μίλησε στη Facebook σελίδα της ομάδας του για το εν λόγω παιχνίδι. Αναλυτικά όσα είπε:

Πόσο δύσκολη είναι η έξοδος της Κυριακής (15/01) για την ομάδα; «Πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για το 2023 και αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι από τις πιο φορμαρισμένες του ομίλου μας αυτή τη στιγμή. Ο Πορφύρας προέρχεται από ένα σερί 5 νικών. Είναι μια ομάδα που κατά την γνώμη μου έπειτα από ένα μη αντιπροσωπευτικό κακό ξεκίνημα, έχει ανακάμψει και μπορεί να έχει το μυαλό της και πάλι στον πρωταρχικό της στόχο που ήταν η είσοδος της στα playoff του 2ου ομίλου. Καλούμαστε λοιπόν να ανταπεξέλθουμε σε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με εκείνο του πρώτου γύρου, αρκετά πιο απαιτητικό, με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, λόγω της εξαιρετικής κατάστασης που διανύει η ομάδα του Πορφύρα, αλλά και λόγω της έδρας και του ταξιδιού που έχουμε μπροστά μας.»

Τι πρέπει να κάνει η Αναγέννηση για να κόψει το σερί του Πορφύρα, που είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα; «Πρέπει να κάνουμε αυτό που κάνουμε κάθε αγωνιστική. Να αντιμετωπίσουμε ακόμα ένα ματς ξεχωριστά, όπως λέει και ο coach, Μύρων Παπαδάκης, να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο για άλλη μια φορά όλη τη σκληρή δουλειά, μιας ακόμη εβδομάδας. Είναι ένα ματς με τις δικές του δυσκολίες και θα προσπαθήσουμε και αυτή την αγωνιστική να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.»

Υπάρχει κάτι που ανησυχεί την Αναγέννηση περισσότερο σε αυτό το ματς; «Δεν υπάρχει καμιά ανησυχία, όταν καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια και δίνεις ότι έχεις. Από την 1η αγωνιστική μέχρι και σήμερα η ομάδα μας τα δίνει όλα, κάθε Κυριακή μέσα στο γήπεδο. Αυτός είναι κι ο λόγος άλλωστε που έχουμε κάνει μια τόσο αξιέπαινη πορεία έως τώρα στο πρωτάθλημα. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι αυτό της Κυριακής (15/01). Θα προσπαθήσουμε να διευρύνουμε το σερί μας και να παραμείνουμε στην κορυφή του ομίλου. Ώστε να πάμε στα επόμενα 2 παιχνίδια είναι εντός έδρας, εκεί όπου θα έχουμε και τον κόσμο μας στο πλευρό μας, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.»

Rabona ad