Καμπάνια του ΟΦΗ για την παιδική κακοποίηση

ΟΦΗ | 2 Μαΐου 2023, 19:30

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Βούρος, Θεοδοσουλάκης, Διαμαντής και Χριστογεώργος, πρωταγωνιστούν στην καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημερώνουν για τη δυνατότητα ανώνυμης καταγγελίας μέσα από την ιστοσελίδα SafeLine!

Η Κρητική ΠΑΕ και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Safeline ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στο διαδίκτυο. Το δελτίο τύπου αναφέρει:

«Ηχηρό μήνυμα κατά των εικόνων και βίντεο παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στο διαδίκτυο στέλνουν η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και η Safeline του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου του FORTH-Institute of Computer Science Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας.

Οι ποδοσφαιριστές Πραξιτέλης Βούρος, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Απόστολος Διαμαντής και Νίκος Χριστογεώργος πρωταγωνιστούν στην καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημερώνουν για τη δυνατότητα ανώνυμης καταγγελίας μέσα από την ιστοσελίδα SafeLine.gr.

O στόχος είναι να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι πίσω από κάθε εικόνα/βίντεο παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στο διαδίκτυο βρίσκεται ένα πραγματικό παιδί που επαναθυματοποιείται κάθε φορά που αυτό το υλικό προβάλλεται. Αν συναντήσουμε τέτοιο υλικό είναι πολύ σημαντικό να μην το αγνοήσουμε αλλά να το ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ!»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta Car Pack
Poppies sexy show club

Rabona ad