Καμπ της Εθνικής νεανίδων με 4 κορίτσια του ΝΟ Ρεθύμνου

Πόλο 30 Ιουλίου 2021, 12:25

Καμπ για την Εθνική ομάδα πόλο νεανίδων θα πραγματοποιηθεί αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου. Αυτό αφορά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Σίμπενικ της Κροατίας.

Στο καμπ έχουν κληθεί συνολικά 29 κορίτσια απ’ όλη την Ελλάδα. Ανάμεσα τους και τέσσερα από τον Ναυτικό Ομιλο Ρεθύμνου όπου πρόκειται για τις Μαρία Καραγιάννη, Καδιανή Κυριακάκη, Δέσποινα Μαλλιαρού και Χριστίνα Παναγιωτάκη.

Οι αγώνες στο Σίμπενικ θα διεξαχθούν από τις 22 μέχρι τις 28 Αυγούστου. Ομοσπονδιακές προπονήτριες είναι οι Αλεξία Καμμένου και Ευτυχία Καραγιάννη.

Αναλυτικότερα οι κλήσεις τους είναι οι εξής: Κωνσταντοπούλου, Σιούτη, Τορνάρου, Τριχά, Χαλδαίου, Χριστοδούλου (Ολυμπιακός), Ανδρεάδη, Καλογεροπούλου, Σάντα, Πιοβάν (Βουλιαγμένη), Καραγιάννη, Κυριακάκη, Μαλλιαρού, Παναγιωτάκη (ΝΟ Ρεθύμνου), Καλογιάννη, Λασκαρίδου, Μουρατίδου, Ταυρίδου (ΠΑΟΚ), Μήτσιου, Τσιάρα (Πανιώνιος), Γκοτζιά, Καραμπέτσου (Εθνικός), Τσιμάρα, Κουρέτα (ΝΕ Πατρών), Κάσσαρη, Κοβάτσεβιτς (Νηρέας Χαλανδρίου), Γραικού, Λαμπρούση (Αρης) και Κατσώνη (Γλυφάδα).

Στο διάστημα από 5 έως 8 Αυγούστου θα γίνουν ανεπίσημα φιλικά παιχνίδια με τις Εθνικές ομάδες των ΗΠΑ και της Γερμανίας που βρίσκονται για προετοιμασία στη χώρα μας.

JoyMachine

Rabona ad