Καμπ με τον Καναδά η Εθνική Γυναικών

Πόλο 20 Ιουνίου 2021, 18:28

Κοινή προετοιμασία με τον Καναδά πραγματοποιεί από τη Δευτέρα (21/06) και έως τις 26 Ιουνίου η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Γυναικών. Στις κλήσεις και η Ρεθυμνιώτισσα Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη.

Με την ολοκλήρωση της τελικής φάσης του World League η Εθνική γυναικών συνεχίζει την προετοιμασία της. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τεό Λοράντος κάλεσε για το πρωί της Δευτέρας (21/06, 08:00) στο κολυμβητήριο “Αντώνης Δημητρόπουλος” του ΑΝΟ Γλυφάδας, τις παρακάτω αθλήτριες:

Τσουκαλά Χριστίνα, Ελευθεριάδου Νικόλ, Πλευρίτου Μαργαρίτα, Πλευρίτου Ελευθερία, Πλευρίτου Βασιλική, Σταματοπούλου Ιωάννα, Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία, Τριχά Φωτεινή, Τορνάρου Σοφία, Σιούτη Χριστίνα, Κανετίδου Ελένη, Χρυσή Διαμαντοπούλου (Ολυμπιακός), Ξενάκη Έλενα, Πάτρα Μαρία, Νίνου Ειρήνη, Χριστίνα Κώτσια (ΝΟ Βουλιαγμένης), Σωτηρέλη Ελένη (Εθνικός).

Οι δύο Εθνικές ομάδες που θα κάνουν κοινή προετοιμασία μετείχαν στο Super Final του World League που ολοκληρώθηκε το Σάββατο (19/06) στο ΟΑΚΑ, με τον Καναδά να τερματίζει στην 4η θέση και την Ελλάδα στην 6η.

JoyMachine

Rabona ad