Καμία εξέλιξη στη Super League 2

Super League 2 6 Φεβρουαρίου 2023, 20:10

Καμία επί του πρακτέου εξέλιξη καταγράφεται μέχρι τώρα σε ό,τι αφορά το αίτημα των ΠΑΕ για τα χρήματα που περιμένουν να τους αποδοθούν από το στοίχημα.  

/Bella Pizza

Μετά από πέντε ημέρες και έχοντας διακοπεί ήδη η πραγματοποίηση μίας αγωνιστικής… δεν κινείται φύλλο σε ό,τι αφορά το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής και αν ειδικότερα οι 70.000 ευρώ που αντιστοιχούν σε κάθε ΠΑΕ μπορούν επί της ουσίας να υπερ-τριπλασιαστούν ούτως ώστε να εξυπηρετηθεί το αίτημα τους.

Βάσει των δηλώσεων που έκανε την περασμένη Παρασκευή από τα Χανιά ο Λευτέρης Αυγενάκης, αυτό που παρατηρείται αυτή τη στιγμή είναι πως ανάμεσα στις δύο πλευρές δε φαίνεται να υπάρχει σημείο επαφής αλλά κυριαρχεί μάλλον ένα χάσμα για το πώς αντιλαμβάνονται η καθεμία το ζήτημα… Οταν άλλωστε οι ομάδες της Super League 2 επαναστάτησαν όπως αποδείχτηκε για τα χρήματα που τους προτάθηκαν να πάρουν η απάντηση από τον Λευτέρη Αυγενάκη ήταν αυτή που έδωσε στις δηλώσεις του, δε φαίνεται αυτή τη στιγμή πως είναι κοντά στο να υπάρξει λύση στο ζήτημα και ειδικότερα τόσο άμεσα.

Επομένως εάν δε συμβεί κάποιο συνταρακτικό απρόοπτο πολύ δύσκολα οι ομάδες θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Το ζήτημα δείχνει ξεκάθαρα πως είναι πολιτικό και μένει να φανεί ποια θα είναι η πορεία των πραγμάτων…

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad