Καμία εμπλοκή στη “διαμάχη” που έχει ανάψει

Πλατανιάς | 20 Ιανουαρίου 2016, 13:25

Στάση αναμονής τηρεί ο Πλατανιάς για όλα όσα επακολούθησαν του αγώνα με τον Ολυμπιακό στα Περβόλια. Η ρίψη του αναπτήρα προς το μέρος του Κουλιμπαλί και η έκταση που δόθηκε, βρήκαν τον Πλατανιά να βρίσκεται στη μέση μιας διαμάχης, με το δικό του ρόλο να είναι ουσιαστικά "άχαρος".

Σύμφωνα με πληροφορίες και με απόφαση της διοίκησης, έχουν απαγορευτεί όλες οι δηλώσεις προκειμένου να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και ειδικότερα παρερμηνείες. Ο Πλατανιάς δεν θέλει να έχει καμία εμπλοκή σε αυτή τη “μάχη” που έχει ανοίξει ανάμεσα στους “μεγάλους” του ελληνικού ποδοσφαίρου και από εκεί και πέρα, γενικώς να συμμετάσχει σε όλη αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Στον αντίποδα, στον Πλατανιά κρατάνε τα αγωνιστικά στοιχεία που προέκυψαν από αυτό καθαυτό το παιχνίδι. Η ομάδα έγινε η πρώτη που έκοψε φέτος βαθμούς από τον Ολυμπιακό και μάλιστα εφόσον ο Γουνδουλάκης στη φάση του 61ου λεπτού ευστοχούσε στη σπάνια ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, θα μπορούσε εκεί να είχε γίνει το 2-0 και ο Πλατανιάς να βρισκόταν ακόμα και σε σημείο να κέρδιζε.

Ενας Πλατανιάς που έπαιξε στα ίσια τον Ολυμπιακό και ειδικότερα στο α’ ημίχρονο ήταν η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες, ήταν πολύ επιθετικός και σε κάθε περίπτωση δεν φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας που τον χωρίζει από το συγκρότημα του Μάρκο Σίλβα. Ο Πλατανιάς, που είναι στους 20 βαθμούς έχοντας κάνει μέχρι στιγμής μία μεγάλη προεργασία για να πετύχει τον στόχο του που δεν είναι άλλος από τη βατή παραμονή στην κατηγορία… 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad