Καμία απόφαση για Παράσχο

Πλατανιάς | 30 Οκτωβρίου 2017, 23:22

Μία από τις πιο σημαντικές συνεδριάσεις των τελευταίων ετών ολοκληρώθηκε για το Δ.Σ. του Πλατανιά. Σε πρώτη φάση δεν λαμβάνεται καμία απόφαση και ειδικότερα που αυτή να αφορά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Παράσχο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Για το θέμα αυτό, ο Πλατανιάς, ανεπίσημα ενημερώνει ότι στο ΔΣ συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον της ομάδας και πως δεν πάρθηκε καμία απόφαση προς το παρόν, συνεπώς και του προπονητή. «Οποια απόφαση αφορά και και στο θέμα του προπονητή θα παρθεί από τον πρόεδρο κ. Μαθιουλάκη, όχι όμως απόψε», σχολιαζόταν σχετικώς. 

Ετσι, αυτό σημαίνει ότι ο Πλατανιάς συνεχίζει με τον Γιώργο Παράσχο να παραμένει στην τεχνική ηγεσία. Είναι προφανές ότι ο Μαν. Μαθιουλάκης και η διοίκηση της ομάδας δεν θέλουν να πάρουν αποφάσεις που θα μπορούσαν να φέρουν το αντίθετο ίσως αποτέλεσμα από το προσδοκώμενο, καθώς ο στόχος είναι ένας, να μπορέσει ο Πλατανιάς να βρει το δρόμο και να ξεφύγει από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Σημειώνεται ότι στη συνέχεια ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα για τον Πλατανιά, από την άλλη το γεγονός ότι ο προπονητής παίρνει άτυπα την εντολή να συνεχίσει το έργο του, το γεγονός αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει θετικά τους παίκτες εν όψει των επόμενων αγώνων, άσχετα αν ακολουθεί αυτός απέναντι στον Ολυμπιακό. Καλό επίσης είναι να τονιστεί ο μεγάλος προβληματισμός που έχει κυριέψει τις τελευταίες ώρες τον κ. Μαθιουλάκη που σίγουρα δεν θέλει να πάρει μια απόφαση που δεν θα είναι προς το συμφέρον της ομάδας του.

 

 

Estrella