Καμάου: Να πετύχω στον ΟΦΗ | video

ΟΦΗ | 19 Ιουλίου 2021, 13:18

Ενθουσιασμένος που αποτελεί μέλος του ΟΦΗ δηλώνει ο Μπρους Καμάου, που ανακοινώθηκε επίσημα, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, που γεννήθηκε στην Κένυα αλλά ανδρώθηκε στην Αυστραλία, υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, ευχόμενος να πετύχει και μαζί να έχει επιτυχίες και η νέα του ομάδα.

Αναλυτικά οι πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του ΟΦΗ TV είναι οι εξής: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και αποτελώ μέλος της ομάδας. Θέλω να αρχίσω προπονήσεις και να δώσω τα πάντα για την ομάδα. Γνωρίζω τον σκοπό και τον τρόπο σκέψης όλων στην ομάδα και γι’ αυτό είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ μέρος της ομάδας. Θέλω να πετύχω στην ομάδα και να έχουμε συνολικά επιτυχία. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα τα καταφέρουμε.

Εχω διαβάσει για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, για το τι θέλει να κάνει, για τους φιλάθλους, το πάθος και την αγάπη τους για την ομάδα. Το πρώτο μου μήνυμα στον κόσμο είναι ότι είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα, ώστε να έχουμε πάθος και επιτυχίες!»

Estrella
10 years theatro
Chania cash
KTEO Κρήτης
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack

Rabona ad