Καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα ο Γιάννης Πετράκης

Super League 1 2 Φεβρουαρίου 2016, 13:13

Ο Γιάννης Πετράκης αποτελεί βάσει ψηφοφορίας των μελών του ΠΣΑΠ τον καλύτερο προπονητή για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ για την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Πρόκειται για μια τεράστια τιμή για τον ίδιο και το κρητικό ποδόσφαιρο αλλά και μια ανταμοιβή για τον Γιάννη Πετράκη για την πολυετή του ενασχόληση με το χώρο του ποδοσφαίρου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Γιάννης Πετράκης συγκλόνισε με τα όσα είπε μετά τη βράβευσή του, δείχνοντας πάρα πολύ συγκινημένος. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει δώσει και την ψυχή του στα γήπεδα και το επίπεδό του ως προπονητής και άνθρωπος είναι γνωστό ανά το πανελλήνιο.

Ο Πετράκης είναι ένας… δικός μας άνθρωπος, με καταγωγή από το Ρέθυμνο και με πολυετή προσφορά στο κρητικό ποδόσφαιρο.

Από τον ΑΟΧ επίσης πέρασε τη σεζόν 2011-12 επί Γ’ Εθνικής.

Οι δηλώσεις από τον 57χρονο προπονητή μετά τη βράβευσή του ήταν οι εξής:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι απόψε εδώ τιμώμενος. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία, για εμένα είναι πολύ τιμητικό. Όπως επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που με βοήθησαν να βρεθώ σ’ αυτήν εδώ τη θέση. Όταν υπάρχει μία ατομική διάκριση, μέσα από μία ατομική δουλειά, πάντα υπάρχει κατά τη γνώμη μου μία σειρά, πάντα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που συμμετέχουν και βοηθάνε μέσα από τη συνολική δουλειά να προκύψει η ατομική διάκριση. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό όλοι μας να ξέρουμε αυτή τη σειρά. Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας ΠΑΣ Γιάννινα, που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτή την πολύ σπουδαία ομάδα. Θα πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που δεν φαίνονται, αλλά χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε δουλειά. Τέλος θα πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν από τη μεριά τη δική τους την ομάδα μας να φτάσει σε αυτή τη διάκριση και μέσα από αυτή τη διάκριση να φτάσει κι αυτή η μεγάλη τιμή για εμένα εδώ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, γιατί αυτό μας κάνει πιο ισορροπημένους σαν ανθρώπους όταν έχουμε την ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε τη σειρά, οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που είναι οι πρωταγωνιστές. Εμείς όλοι μας έχουμε υποχρέωση κάθε μέρα να τους κάνουμε καλύτερος, να τους βοηθάμε και να τους αναβαθμίζουμε, γιατί μέσα από αυτή τη διαδικασία υπηρετούμε πραγματικά το ποδόσφαιρο».

Στην ψηφοφορία ο Γιάννης Πετράκης “νίκησε” τους Γιάννη Αναστασίου (Παναθηναϊκός) και Ραζβάν Λουτσέσκου (Ξάνθη).

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania