Καλύτερος ποδοσφαιριστής για Αύγουστο-Σεπτέμβριο ο Πάγκαλος!

Εκτός συνόρων | 27 Σεπτεμβρίου 2016, 18:03

Οι διακρίσεις για τον Ντίνο Πάγκαλο στην Κύπρο δεν έχουν τελειωμό μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα που έχει κάνει με τη φανέλα της "νεοφώτιστης" στην Α’ Κατηγορία ΑΕ Ζακακίου.

Ο Χανιώτης επιθετικός, που με 5 γκολ είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος μαζί με τον Ντάρμπισαϊρ της Ομόνοιας, ψηφίστηκε “Καλύτερος Ποδοσφαιριστής” του Επάθλου Ήθους Τέχνης και Αρετής CARLSBERG για τους μήνες Αύγουστο (διεξήχθησαν 2 αγωνιστικές) και Σεπτέμβριο (3 αγωνιστικές).

Η φίλαθλη εταιρεία CARLSBERGθα βραβεύσει τον Πάγκαλο με την ανώτατη τιμητική διάκριση του θεσμού και στη συνέχεια ο 30χρονος ποδοσφαιριστής θα υποδείξει ένα εγκεκριμένο από τον Έφορο Σωματείων και Ιδρυμάτων, “Αγαθοεργό-Φιλανθρωπικό Ίδρυμα”, στο οποίο θα δοθεί το ποσό των 1000 ευρώ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΕΠΑΘΛΟ ΗΘΟΥΣ, ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗΣ CARLSBERG”

Το συγκεκριμένο έπαθλο έχει θεσπιστεί από τη φίλαθλη εταιρεία CARLSBERG και δίνεται στον “Καλύτερο Ποδοσφαιριστή” κάθε μήνα. Ο παίκτης που θα παραλάβει το βραβείο προκύπτει από την ψηφοφορία 25 Αθλητικών Συντακτών της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, οι οποίοι είναι μέλη της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου.

Στη συνέχεια ο “Καλύτερος Ποδοσφαιριστής” υποδεικνύει ένα εγκεκριμένο από τον Έφορο Σωματείων και Ιδρυμάτων “Αγαθοεργό-Φιλανθρωπικό Ίδρυμα”, στο οποίο η CARLSBERGπροσφέρει το ποσό το 1000 ευρώ. Παίκτης που θα αποβληθεί με κόκκινη ή δύο κίτρινες κατά τη διάρκεια του μήνα θέτει τον εαυτό του εκτός συναγωνισμού ανεξαρτήτως των ψήφων που θα πάρει.

Το συγκεκριμένο έπαθλο συμπληρώνει 45 χρόνια “ζωής” και στόχο έχει την ευγενή άμιλλά ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και την εμπέδωση του τίμιου παιχνιδιού στους αγωνιστικούς χώρους.

Επιμέλεια: Λευτέρης Αντωνακάκης

Rabona ad