Καλωσορίζει την Εθνική στην Κρήτη η ΕΣΠΕΚ

Βόλεϊ | 11 Ιουνίου 2021, 20:47

Στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί (μέχρι τις 26 Ιουνίου) το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής γυναικών με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης να την καλωσορίζει.

Το γκρουπ των αθλητριών της Εθνικής γυναικών που έχει επιλεχθεί για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας (ανάμεσά τους και η Κωνσταντίνα Βλαχάκη) θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα (14/06). Η σχετική αναφορά της ΕΣΠΕΚ:

«Με μεγάλη χαρά η Κρήτη υποδέχεται την Εθνική Γυναικών για την προετοιμασία της ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (18/08/04/2021) που θα φιλοξενηθεί στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας και εκτός από τη διοργανώτρια Βουλγαρία θα αντιμετωπίσει τις ομάδες της Πολωνίας, Γερμανίας, Ισπανίας και Τσεχίας.

Οι αθλήτριες που έχει επιλέξει ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Γκιγιέρμο Ναράνχο και ο συνεργάτης του κος Νίκος Μπουτσορής και θα βρεθούν στην Κρήτη είναι:

Πασσαδόροι: Όλγα Βεργίδου, Παναγιώτα Ξανθοπούλου, Έλενα Καρακάση.

Διαγώνιες: Μάρθα Ανθούλη, Μαρία Τσιτσιγιάννη.

Ακραίες: Εύα Χαντάβα, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Σοφία Κοσμά, Ασημίνα Νικολογιάννη, Ευφροσύνη Αλεξάκου, Σταματία Κυπαρίσση.

Κεντρικές: Μελίνα Εμμανουηλίδου, Άννα Καλαντάτζε, Ιωάννα Πολυνοπούλου, Ανδρομάχη Τσιόγκα.

Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού, Μαρτίνα Ξανθοπούλου. »

Υπενθυμίζουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί στον Β’ όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (18/08-04/09) που θα φιλοξενηθεί στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας και εκτός από τη διοργανώτρια θα αντιμετωπίσει επίσης τις Πολωνία, Γερμανία, Ισπανία και Τσεχία.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad