Καλώς εχόντων των πραγμάτων σέντρα στις 22 Οκτωβρίου!

Football League | 13 Οκτωβρίου 2016, 15:40

Σημαντικές ειδήσεις προέκυψαν από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΑ Σερρών 101,5 ο β’ αντιπρόεδρος της Φούτμπολ Λιγκ και γ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός Άρης Λυχναράς.

Ο κ. Λυχναράς, με βάση τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του serressport.gr, αποκάλυψε ότι μετά τη συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή υπήρξαν θετικές εξελίξεις με την τηλεοπτική στέγη του πρωταθλήματος, το οποίο αναμένεται να επιστρέψει μετά από αρκετά χρόνια στην ΕΡΤ-3.

Το πιο σημαντικό όμως και αυτό για το οποίο αγωνιούν οι ομάδες, που έχουν… κουραστεί με τις προπονήσεις και τα συνεχόμενα φιλικά παιχνίδια, είναι ότι ο κ. Λυχναράς τόνισε ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων, τη Δευτέρα (17/10) θα οριστικοποιηθεί η σέντρα του πρωταθλήματος για τις 22 και 23 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του serresports.gr:

Την αποκάλυψη πως οι εκκρεμότητες στην Football League αρχίζουν και τακτοποιούνται έκανε ο αντιπρόεδρος της διοργανώτριας Άρης Λυχναράς στην ΕΡΑ Σερρών 101,5, επισημαίνοντας πως μετά και την συνάντηση με τον Υπουργό Σταύρο Κοντονή φαίνεται πως τακτοποιήθηκε το θέμα της τηλεοπτικής στέγης του πρωταθλήματος, με την επιστροφή στην ΕΡΤ3 μετά από αρκετά χρόνια να θεωρείται πλέον δεδομένη. Παράλληλα επεσήμανε πως καλώς εχόντων την Δευτέρα θα οριστικοποιηθεί η σέντρα του πρωταθλήματος για τις 22 και 23 Οκτωβρίου!

Το μόνο που μένει όσον αφορά το τηλεοπτικό είναι να ξεκαθαρίσει αν η ΕΡΤ3 θα παίξει μόνη της μπάλα ή θα εμπλακεί και η Nova, δείχνοντας και αυτή κάποιο ματς της αγωνιστικής.

Το ευχάριστο δε που σημείωσε είναι πως υπάρχουν ήδη αρκετές προτάσεις για χορηγίες που θα ενεργοποιηθούν μόλις οριστικοποιηθεί το τηλεοπτικό, προκειμένου το πρωτάθλημα να έχει μία κεντρική διαφήμιση.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό προγραμματισμό λόγω των συνεχόμενων αναβολών αναμένεται να υπάρχουν τέσσερις εμβόλιμες και ήδη έχουν εντοπιστεί οι ημερομηνίες προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά. Μάλιστα τόνισε για την δυναμική του πρωταθλήματος: “Θεωρώ πως θα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, πολύ ανταγωνιστικό και με πολλές ιστορικές ομάδες”.

 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad