Με Καλοριζικάκη “παρών” στο 0-0 το ματς στις Μουρνιές | pics

Μινώταυρος Θύελλα Καλαθ. | 17 Οκτωβρίου 2020, 19:01

Βαθμούς και εντυπώσεις, όχι όμως και γκολ, μοιράστηκαν στις Μουρνιές, Μινώταυρος και Θύελλα Καλαθενών. Το τελικό 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες τους.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αυτή είναι η δεύτερη “λευκή” ισοπαλία σε ισάριθμα παιχνίδια για τον Μινώταυρο μετά από αυτή που σημειώθηκε στην πρεμιέρα απέναντι στον Παγχανιακό ΔΑΑΟΧ. Από την άλλη, η Θύελλα έρχεται για πρώτη φορά ισόπαλη μετά τη νίκη που πέτυχε στο Καστέλι με σκορ 3-0 επί της ΑΕ Κυδωνίας.

Η φάση του αγώνα σημειώθηκε σχεδόν με τη λήξη του, όταν η ομάδα από την Κίσσαμο είχε τη μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στη νίκη, αλλά ο τερματοφύλακας Μιχάλης Καλοριζικάκης απέδειξε γιατί θεωρείται από τους πιο αποτελεσματικούς στο τοπικό ποδόσφαιρο, πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή, διπλή απόκρουση στις προσπάθειες των Λουβιτάκη Μ. (κεφαλιά) και Κομπογεννητάκη Λευτ. (σουτ).

Από εκεί και πέρα, οι ομάδες προσπάθησαν, έχοντας ουσιαστικά από ένα καλό ημίχρονο.

Ο Μινώταυρος έδειξε πιο πιεστικός στο πρώτο, έχοντας μάλιστα τις πιο καλές του φάσεις του με τους Παπαδάκη και Βόρφι, ο δε Παπαδάκης είχε και μία ακόμα αρκετά καλή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος. Στην επανάληψη πάντως, η Θύελλα έψαξε το γκολ, έχοντας επίσης τις ευκαιρίες της, χωρίς όμως καμία να καταλήξει σε γκολ, με αποκορύφωμα αυτή στο 90’.

Διαιτητής: Χρ. Γιαννουλάκης. Βοηθοί: Γαλάνης – Κουκλάκης

Μινώταυρος (Γιώργος Πανίδης): Καλοριζικάκης, Δαμανάκης, Κτιστάκης, Θάνος, Σούλκε, Μπίλλης, Μαναρώλης (60’ Κογιαννάκης), Βόρφι (88’ Ζαγκουντίνος), Κουκάκης (88’ Τιχομίροφ), Παπαδάκης (78΄ Γκιούλα), Στόιτσος (60’ Αναστασόπουλος)

Θύελλα Καλαθενών (Κώστας Παρασκάκης): Ζαγκαβιέρος, Ρενιέρης Β., Βεστάκης, Κουφογιαννάκης Β., Κομπογεννητάκης Ε., Λουβιτάκης Σ. (88’ Σεϊτανίδης), Ρενιέρης Ν. (70’ Λουβιτάκης Ε.), Λουβιτάκης Ι., Ρενιέρης Αρ., Κομπογεννητάκης Ζαχ., Λουπασάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis