Καλογεράκης: Μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση – Δε θα κινδυνέψουμε

ΑΕ Κυδωνίας | 13 Δεκεμβρίου 2017, 19:55

Δηλώσεις στο athlitiko παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Κυδωνίας, Αντώνης Καλογεράκης, έπειτα από τη νίκη της ομάδας του που συνοδεύτηκε παράλληλα με την προσωπική του σημαντική συμβολή με τρία τέρματα. 

Όπως τονίζει,  η έλευση του νέου προπονητή συνέβαλε στην ψυχολογική ανάταση της ομάδας, ενώ αισιοδοξεί ότι η ομάδα του δε θα κινδυνέψει με υποβιασμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Αρχικά, θα θέλαμε ένα σχόλιο για την πολύ σημαντική νίκη -που πετύχατε μετά από καιρό- την αγωνιστική που μας πέρασε. Τι πρόλαβε να αλλάξει η αλλαγή στον πάγκο της ομάδας και επίσης κατά πόσον επηρέασε εσένα η αλλαγή αυτή οδηγώντας σε μια εκπληκτική εμφάνιση.

-Το θέλαμε πολύ ,ήταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση και στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού κυριαρχήσαμε και το αποτέλεσμα μας δικαίωνει. Αυτη η νίκη μας έδωσε ψυχολογία ώστε να συνεχίσουμε δυναμικά στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Δεν πρόλαβαν να αλλάξουν και πολλά πράγματα μέσα σε μια εβδομάδα. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι από τον προηγούμενο προπονητή μας για το παιχνίδι αυτό και σε συνδυασμό με τις ψυχολογικές «ντόπες» του κ. Αγγελάκη βελτιώσαμε την παρουσία μας. Όσον αφορά εμένα επηρέαστηκα όπως κάθε ποδοσφαιριστής που θέλει να δείξει στον καινούργιο του προπονητή τον καλύτερο του εαυτό. 

-Θεωρείς ότι η ΑΕ Κυδωνίας έχει την απαραίτητη ποιότητα για να παραμείνει στην κατηγορία; Πως βλέπεις τη μάχη της παραμονής;

-Πιστεύω ότι η βαθμολογική μας θέση, μας αδικεί. Όμως η ομάδα έχει την ποιότητα που χρειάζεται για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Όσον αφορά την μάχη της παραμονής δεν θέλω να κατονομάσω τις ομάδες που θα παλέψουν έως το τέλος, απλά θεωρώ ότι δεν θα είμαστε εμείς μέσα σε αυτές.

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad