Καλογεράκης: «Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι»

Μπάσκετ 8 Δεκεμβρίου 2022, 19:43

Ο (εκ των αρχηγών της Αναγέννησης) Γιώργος Καλογεράκης αναφέρεται στα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα του Αρκαλοχωρίου σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών.

KTEO Κρήτης

Η ομάδα του Αρκαλοχωρίου δίνει αρχικά το εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Πανναξιακό, την Παρασκευή (09/12) και στη συνέχεια την Κυριακή (11/12) έχει τον (επίσης) εκτός έδρας αγώνα με το Χαλάνδρι.

Διπλή αποστολή για Αναγέννηση, μέσα ο Εργοτέλης

Ο εκ των αρχηγών της Αναγέννησης, Γιώργος Καλογεράκης, μίλησε για τα δύο παιχνίδια και την Οδύσσεια της ομάδας του Αρκαλοχωρίου. Αναλυτικά όσα είπε σύμφωνα με τη Facebook σελίδα της Αναγέννησης…

Πόσο έτοιμη είναι η ομάδα να παίξει δυο εκτός έδρας ματς μέσα σε 72 ώρες; «Η ομάδα έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά της, με δυο απαιτητικά εκτός έδρας παιχνίδια. Πάμε να παίξουμε το εξ’ αναβολής ματς στη Νάξο και το παιχνίδι της Κυριακής (11/12) στο Χαλάνδρι, σε δυνατές έδρες και με πολύ ανταγωνιστικές ομάδες.

Προερχόμαστε από μία πολύ καλή νίκη επί του Εργοτέλη στο Κρητικό ντέρμπι (9η αγωνιστική) και έχουμε πολύ καλή ψυχολογία.

Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι σαν ομάδα αλλά όπως και να το κάνουμε με δυο παιχνίδια σε 3 μέρες πολλά μπορούν να πάνε στραβά. Παρόλα αυτά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους προπονητές και τους συμπαίκτες μου και ευελπιστώ ότι θα γυρίσουμε πίσω νικητές.»

Υπάρχει κάτι που σε φοβίζει σε αυτά τα δύο παιχνίδια; «Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές με αξιόλογους παίκτες αλλά δεν με φοβίζει κάτι. Αν εμείς παίξουμε καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία ομάδα.»

Υπάρχει διπλό άγχος στην ομάδα όταν έχει στο πρόγραμμα της δέκα ταξίδια στην κανονική διάρκεια της σεζόν; «Σίγουρα είναι πιο δύσκολο για τις νησιωτικές ομάδες να παίζουν μετά από ταξίδι και ειδικά όταν πηγαίνεις με καράβι, αλλά αυτό δεν το θεωρώ ελαφρυντικό για καμιά ομάδα. Είναι απαραίτητο να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ματς είτε είναι εντός, είτε εκτός.»

Rabona ad