Καλό Πάσχα αλλά τίποτε δεν έχει κριθεί

Χανιά | 28 Απριλίου 2016, 10:42

Ο Α.Ο.Χανιά κάνει Καλό Πάσχα μετά τις δύο επιβεβλημένες σερί νίκες απέναντι σε Ζάκυνθο και Πανελευσινιακό στα Περιβόλια που άλλαξαν το κλίμα προς το καλύτερο.

/Bella Pizza

 

Η ομάδα ανέπνευσε βαθμολογικά και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στην Φούτμπολ Λιγκ. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός.

Αφενός γιατί ο ΑΟΧ έχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά του και 4 αγωνιστικές “φωτιά”! Με Αχαρναϊκό και Λάρισα εκτός έδρας και Λαμία, Παναιγιάλειο εντός.

Αφετέρου διότι μπορεί η διαφορά του να είναι 10 βαθμοί από Παναχαϊκή και Πανελευσινιακό, αλλά εκκρεμούν υποθέσεις που θα προσθαφαιρέσουν βαθμούς, με τον Πανελευσινιακό να παραμένει ακόμα μια ομάδα που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την προσπάθεια του ΑΟΧ.

Ο Πανελευσινιακός αναμένεται να πάρει τους 3 βαθμούς με τον Απόλλωνα Αθηνών (μετά το …σφάλμα του Τεννέ), ενώ και ο ΑΟΧ πιθανώς θα χάσει 3 επιπλέον βαθμούς για το ματς που ποτέ δεν ξεκίνησε με την Κέρκυρα. Συν τοις άλλοις, ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με την Παναχαϊκή που παλεύει όλα τα παιχνίδια της.

Συνεπώς, η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί…

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad