«Καλό είναι όλοι μας να διαφυλάξουμε το καλό κλίμα»

Πανακρωτηριακός Άρης Βουκολιών | 23 Μαρτίου 2016, 17:40

Ανακοίνωση-απάντηση στον Άρη Βουκολιών εξέδωσε ο Πανακρωτηριακός, που πάντως επισημαίνει σε αυτή ότι καλό είναι οι δύο ομάδες να διαφυλάξουν το καλό κλίμα, αφού δεν τους χωρίζει τίποτα και αντίθετα τους ενώνουν πολλά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Παράλληλα ο Πανακρωτηριακός καταδικάζει τη λεκτική επίθεση σε μέλη του Δ.Σ. του Άρη Βουκολιών και ειδικότερα στον πρόεδρο Θανάση Χηνόπουλο.

Αναλυτικά οσα αναφέρει η ανακοίνωση

Το Δ.Σ. της ΜΟΒΙΑΚ-Πανακρωτηριακός Α.Ο σε σχέση με τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του φίλου σωματείου Γ.Σ. Άρης Βουκολιών, επισημαίνει τα εξής:

1. Αοριστολογίες για μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας, σε σχέση με την ένταση που δημιουργήθηκε δεν γίνονται αποδεκτές.

2. Οι θιγόμενοι στην ανακοίνωσή σας προπονητές μας κ. Ανδρεαδάκης και Ντενεκετζής χαίρουν της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης μας. Για όσα μέλη της ομάδας εναπλάκησαν σε συμπεριφορές που δεν είναι σωστές, έχουμε ήδη επιληφθεί σαν Δ.Σ ως οφείλουμε και ελπίζουμε το ίδιο να κάνει και το δικό σας Δ.Σ για τους ποδοσφαιριστές σας, που προκάλεσαν όλα όσα δημιουργήθηκαν και δεν τιμούν την ιστορία της ομάδας σας. Όλο το γήπεδο είδε πως ξεκίνησε η ένταση και αρκετά από αυτά, είναι και στο βίντεο του αγώνα.

3. Η φιλοξενία της ομάδας μας δεν επιδέχεται κριτικής, κάτι για το οποίο γνωρίζετε από πρώτο χέρι, καθώς πέρσι σε ανάλογο παιχνίδι την προτελευταία αγωνιστική δεν έγινε το παραμικρό.

4. Καταδικάζουμε απερίφραστα μεμονωμένα περιστατικά και την όποια λεκτική επίθεση προς τα μέλη του Δ.Σ του Άρη Βουκολιών και ειδικά προς τον πρόεδρο σας κ. Χηνόπουλο, τον οποίο εκτιμούμε σαν άνθρωπο, επιχειρηματία και παράγοντα.

Αγαπητοί φίλοι

προσπαθούμε για την ανάπτυξη και το καλό του Χανιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όντας δύο (2) σωματεία που δεν τα χωρίζει τίποτα, αλλά μας ενώνουν πολλά. Καλό είναι όλοι μας να διαφυλάξουμε το καλό κλίμα και να απομονώσουμε συμπεριφορές και πρακτικές που το βλάπτουν.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ της ΜΟΒΙΑΚ-Πανακρωτηριακός Α.Ο

 

 

Estrella