Καλμαζίδης: «Το τουρνουά ήταν πετυχημένο»

Βόλεϊ 14 Οκτωβρίου 2025, 18:55

Απόλυτα ικανοποιημένοι έμειναν από το τουρνουά του Ρεθύμνου ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιάννης Καλμαζίδης και ο ακραίος της ομάδας του Ηρακλείου, Γιάννης Ρουμελιωτάκης.

Kritiko Ergastiri

Ο ΟΦΗ κόντραρε στα ίσια τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο “πήρε” δυο σετ και οδήγησε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ, αλλά γνώρισε την ήττα στον τελικό του τουρνουά που διεξήχθη στο Ρέθυμνο.

Στον Παναθηναϊκό το τουρνουά του Ρεθύμνου

Γιάννης Καλμαζίδης (προπονητής ΟΦΗ): «Το τουρνουά ήταν πετυχημένο, ήταν μία ωραία διοργάνωση. Με πολύ κόσμο και παιδιά στις εξέδρες. Εμείς βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα, γιατί δεν είχαμε παίξει πολλά φιλικά.

Μας έδωσε πολλά θετικά δείγματα αυτό το τουρνουά. Σίγουρα, αυτήν την εποχή καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, αλλά για αυτό γίνονται και αυτά τα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, για την κατάκτηση του τουρνουά.

Πιστεύω και εμείς όμως, δείξαμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και στο τουρνουά, αλλά και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο ζορίσαμε λιγάκι, που ήταν και ο στόχος μας.

Ήταν πολύ θετική η εικόνα από την ομάδα του Ρεθύμνου. Πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσει στην Pre League. Είναι καλό για την Κρήτη, αλλά και για εμάς, να υπάρχει μία ομάδα, να κάνουμε φιλικά παιχνίδια.»

Γιάννης Ρουμελιωτάκης (ακραίος ΟΦΗ): «Ήταν μια πολύ καλή διοργάνωση, συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρεθύμνου. Έγιναν καλά παιχνίδια τα οποία όλοι χρειαζόμαστε αυτήν την εποχή. Για την ομάδα μου το πρόσημο είναι θετικό.

Είναι τα πρώτα δυνατά παιχνίδια που δίνουμε. Έχουμε νέα πρόσωπα στην ομάδα. Δείξαμε ένα καλό πρόσωπα. Με συνεχή δουλειά πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά.

Ο Παναθηναϊκός είναι ο περσινός πρωταθλητής, έχει γεμάτο ρόστερ, αλλά και εμείς ανταποκριθήκαμε καλά σε μια ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο και βγάλαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Κάναμε ότι μπορούσαμε για αυτήν την περίοδο που βρισκόμαστε και προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.»

ERGOBETON
petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad