Καλμαζίδης: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

Βόλεϊ 22 Σεπτεμβρίου 2024, 20:12

Τον απολογιαμό της παρουσίας του ΟΦΗ στο διεθνές τουρνουά της Σερβίας "Memorijal Velikana" επιχειρεί ο προπονητής Γιάννης Καλμαζίδης.

Kritiko Ergastiri

Mε δύο νίκες και μία ήττα, ολοκλήρωσε η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ την παρουσία της στο τουρνουά “Memorijal Velikana”, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Νόβι Σαντ της Σερβίας.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του αναφέροντας τα συμπεράσματα που προέκυψαν. Διαβάστε όσα είπε ο προπονητής του ΟΦΗ…

➺ Κύριε Καλμαζίδη, ο ΟΦΗ με δυο νίκες και μία ήττα, αλλά παίζοντας με πολύ καλές ομάδες, έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο και εσείς αποκομίσατε χρήσιμα συμπεράσματα:

«Οπωσδήποτε. Παίξαμε με πολύ δυνατές ομάδες και η πορεία μας, είναι απρόσμενη στο τουρνουά. Φτάσαμε στο σημείο να διεκδικούμε την πρώτη θέση, κόντρα σε δυνατές ομάδες, πιο έτοιμες από εμάς. Στο πρώτο σετ με τη Λέφσκι ήμασταν πολύ καλοί. Όπως και στο δεύτερο σε μεγάλο βαθμό. Μετά μείναμε από καύσιμα. Δεν είμαστε ακόμη στην φάση για τόσα συνεχόμενα παιχνίδια.»

➺ Τρία παιχνίδια, σε τρεις ημέρες:

«Ναι. Επίσης η επίσημη αγωνιστική περίοδος, δεν είναι για μας τόσο κοντά, όσο στις άλλες ομάδες, που ξεκινούν σύντομα τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Κουράστηκαν πολύ τα παιδιά. Το ξέρω. Κάναμε καλό ξεκίνημα με τη Λέφσκι στα δυο πρώτα σετ, αλλά στα άλλα δυο δεν πήγαμε όπως θα θέλαμε και το καταλαβαίνω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών. Αλλά και την μαχητικότητα τους. Αυτό είναι κάτι που θα μας συνοδεύσει σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και ελπίζω να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί.»

➺ Αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς, ποια είναι η πρώτη σας αίσθηση για τη φετινή ομάδα:

«Εγώ νιώθω πολύ καλά. Τα δείγματα που είδαμε σε αυτό το τουρνουά, είναι πολύ καλά. Αλλά είναι ένα μικρό δείγμα. Το πρωτάθλημα είναι ακόμη πολύ μακρύ και σε χρόνο και σε απαιτήσεις. Να είμαστε γεροί, να μην έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς. Δεν ξέρω ακόμη τις υπόλοιπες ομάδες για να μπορώ να κρίνω. Αλλά, εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το πρόσωπο που δείξαμε σε αυτό το τουρνουά και ακόμα καλύτερα.»

➺ Ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας ο κ. Ζελιάσκοφ, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον ΟΦΗ. Αυτά τα εγκώμια τα εγκώμια ανθρώπων του βόλεϊ, είναι ένα σημαντικό παράσημο:

«Βέβαια. Παίξαμε με τη Λέφκσι που είναι Κυπελλούχος και πρωταθλήτρια Βουλγαρίας. Την Αρκάντα, που έφτασε στον τελικό της Ρουμανίας. Και τη Βοϊβοντίνα, επίσης πολύ ψηλά στο πρωτάθλημα Σερβίας. Μιλάμε για ομάδες που πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματά τους. Εμείς επιστρέψαμε φέτος στην Volley League. To δείγμα που δείξαμε εδώ, είναι ένα πολύ θετικό δείγμα.»

ERGOBETON
petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad