Κάλεσμα των φίλων του ΠΟΑ για το ματς με το ΙΝΚΑ

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 25 Μαΐου 2016, 1:04

Κομβικής σημασίας είναι για τον ΠΟΑ το παιχνίδι της Τετάρτης (25/05, 17:00) με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, αφού σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για την ομάδα του προσφυγικού προαστίου.

Ο σύνδεσμος φιλάθλων του ΠΟΑ με ανακοίνωσή του κάνει κάλεσμα για δυναμική παρουσία των φίλων της ομάδας: 

Αύριο, Τετάρτη 25 Μαΐου στις 17:00, στο γήπεδο του Π.Ο.Ατσαλένιου, θα διεξαχθεί το πιο ΚΟΜΒΙΚΟ παιχνίδι της πολυαγαπημένης μας ομάδας, με αντίπαλο τον πρωταθλητή ΕΠΣ Χανίων, ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ώστε να ξαναεπιστρέψει ο Π.Ο.Α μας στην Γ’ Εθνική.

Η υποχρέωση των παιχτών μας αλλά και του προπονητικού team, είναι να δώσουν όλο τους το ”είναι” μέσα στο γήπεδο ώστε να μην αδικήσουν το εαυτό τους πάνω απ’όλα, καθώς και ότι άξιο λόγου έχει επιτευχθεί μέχρι τώρα απ’αυτή την υπέροχη ομάδα, βάζοντας από αύριο τα θεμέλια για τον ένα και μοναδικό μας στόχο!

Η υποχρέωση η δική μας, είναι να βρεθούμε μαζικά & δυναμικά κοντά στην ομάδα αυτή, χειροκροτώντας την με θέρμη, ώστε να την ωθήσουμε υπομονετικά στην νίκη.

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι ο Π.Ο.Α μας, συγκαταλέγεται στα πιο ιστορικά σωματεία της πόλης μας, και μια που η πόλη μας τα τελευταία χρόνια έχει ανάγκη από επιτυχίες στο χώρου του ποδοσφαίρου, καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου να μας στηρίξει εμπράκτως με την παρουσία του ώστε να ”δευτερώσει” το καλό, μετά την πρόσφατη πανάξια επιτυχία του Ο.Φ.Η.

 

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad