Κάλεσμα στον κόσμο: «Τώρα, περισσότερο από ποτέ, ο Κισσαμικός έχει ανάγκη τη στήριξή σας!»

Χανιά | 21 Φεβρουαρίου 2017, 13:00

Επιτακτική ανάγκη είναι η νίκη για τον Κισσαμικό απέναντι στον Αχαρναϊκό, στην αναμέτρηση που θα γίνει την Τετάρτη (22/02, 15:00) στο Μάλεμε και γι’ αυτό τον λόγο η διοίκηση της ομάδας απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο.

/Bella Pizza

«Τώρα, περισσότερο από ποτέ, ο Κισσαμικός έχει ανάγκη τη στήριξή σας» καταλήγει η ανακοίνωση με την οποία γίνεται κάλεσμα για δυναμική παρουσία του κόσμου και στήριξη στην ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου.

Ο Κισσαμικός αναφέρει ότι δεν του μένει χρόνος ν’ ασχοληθεί με τον… εφευρέτη ρέφερι Καρατέρπο και στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Μενιδίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας αφήνει πίσω της το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, όπου η ήττα όπως φάνηκε ξεκάθαρα (και )από τα πλάνα του αγώνα προήλθε με ένα πέναλτι-ανακάλυψη του διαιτητή κ. Καρατέρπου με τον οποίο δεν μας μένει χρόνος… ν’ ασχοληθούμε τώρα, στρέφοντας την προσοχή της στην κρίσιμη βαθμολογικά αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στο Μάλεμε.

Γνωρίζουμε όλοι ότι τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως τα περιμέναμε, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας και είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσει να εκπληρώσει τους στόχους της, αρκεί να υπάρξει και η απαιτούμενη στήριξη από τον φίλαθλο κόσμο της Κισσάμου και ευρύτερα των Χανίων.

Σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι η παρουσία όλων είναι επιτακτική ανάγκη, για να φτάσει η ομάδα μας στη νίκη και να τονωθεί η ψυχολογία της για τη δύσκολη συνέχεια.

Δεν… περισσεύει κανείς! Όλοι στο Μάλεμε για να στηρίξουμε τις προσπάθειες της ομάδας μας και να τη “σπρώξουμε” στη νίκη! Τώρα, περισσότερο από ποτέ, ο Κισσαμικός έχει ανάγκη τη στήριξή σας! 

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad