Κάλεσμα στον κόσμο εν όψει ΠΑΟ Ρουφ

ΟΦΙ | 11 Νοεμβρίου 2022, 23:18

Συνέχεια στο νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα θέλει να δώσει ο ΟΦ Ιεράπετρας υποδεχόμενος τον ΠΑΟ Ρουφ την Κυριακή (13/11, 15:00), με την ΠΑΕ να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο.

/Bella Pizza

Με εντυπωσιακό διπλό στο Αιγάλεω ξεκίνησε ο ΟΦΙ και πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα.

Κουρήτες: «Ηρθε η δική μας ώρα…»

Η Λασιθιώτικη ΠΑΕ απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό μέσω ανακοίνωσης, η οποία αναφέρει:

«Την Κυριακή το Βουζουνεράκειο θα θυμίσει πάλι Βουζουνεράκειο. Ο ΟΦΙ προέρχεται από ένα μεγάλο διπλό, ο ΟΦΙ με την τέταρτη συνεχή παρουσία του στις επαγγελματικές κατηγορίες τείνει να καθιερωθεί στις συνειδήσεις των φιλάθλων πανελληνίως ως μία σταθερή αξία της Β’ Εθνικής κάτι που το έχουν κατορθώσει μόνο ομάδες με όνομα βαρύ σαν ιστορία.

Την Κυριακή πάμε όλοι να χειροκροτήσουμε τους παίκτες μας και να τους σπρώξουμε σε μία ακόμα νίκη, όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Το ΡΟΥΦ όπως και όλες οι ομάδες του ομίλου θέλει υπερβολική προσοχή και αρκετή υπομονή από όλους μας.

Η προϊστορία των δύο ομάδων βρίσκεται δεκαετίες πριν. Στην Γ’ Εθνική του 1978-79 και στην Δ’ Εθνική του 1982-83. Και στους τέσσερις αγώνες κέρδισαν οι γηπεδούχοι. Την Κυριακή η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Τα παιδιά μέχρι 17 ετών δωρεάν. Καλό αγώνα παιδιά, με την νίκη.»

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad