Ο Χανιώτης προπονητής της πατρινής ομάδας, Βασίλης Κουνδουράκης, προετοιμάζει μάλιστα τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο κολυμβητήριο “Αντώνης Πέπανος”.
Ο ΝΟ Χανίων, από την πλευρά του, διεκδικεί τη νίκη ώστε να πάρει προβάδισμα στη σειρά, με το δεύτερο παιχνίδι να ακολουθεί την Πέμπτη 7 Μαΐου στο Ηράκλειο.
Το δελτίο Τύπου του ΝΟ Πατρών αναφέρει:
Σε ρυθμούς play-out έχει πλέον μπει η ανδρική μας ομάδα, η οποία βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τον πρώτο αγώνα που θα δώσει απέναντι στον ΝΟ Χανίων. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 4 Μαΐου, στις 16:00, στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός».
Ο προπονητής μας, Βασίλης Κουνδουράκης, γνωρίζει τη σημασία της αναμέτρησης και μαζί με τους αθλητές είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.
«Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και γι’ αυτό απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους φίλους που αγαπούν το πόλο να έρθουν στο κολυμβητήριο και να στηρίξουν την ομάδα μας», είναι το μήνυμα που στέλνει το Δ.Σ. του ΝΟΠ.









