Κάλεσμα σε Κοντονή και «μεγάλους» να συναντηθούν στην Κρήτη!

Super League 1 5 Απριλίου 2016, 18:15

Η ΕΠΣ Ηρακλείου κάλεσε τους τέσσερις «μεγάλους», τον Σταύρο Κοντονή και τον Χρήστο Πανόπουλο  ως εκπρόσωπο των υπολοίπων ΠΑΕ,  να συναντηθούν στην Κρήτη ώστε να βρουν λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ανακοίνωση: «Με αμείωτο ενδιαφέρον αλλά και αγωνία για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου παρακολουθεί τις εξελίξεις που διαδραματίζονται σε όλα τα επίπεδα. Αναμφίβολα από πολύ καιρό, απαιτούνται νέες ιδέες και συναινετικές λύσεις ώστε το άθλημα που υπηρετούμε να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου απευθύνει κάλεσμα προς όλους αυτούς τους παράγοντες που διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στα τεκταινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου για μία συνάντηση κορυφής.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου σας προτείνει να φιλοξενήσει στην πόλη μας, τις αμέσως επόμενες ημέρες, αυτή τη συνάντηση αφού οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και απρόβλεπτες.

Προτείνουμε σε αυτή να συμμετάσχει, ως συντονιστής, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής,(ο οποίος είχε και την ιδέα πρωταρχικά για μία τέτοια συνάντηση), οι ιδιοκτήτες των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ της Ελλάδας Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, o κ. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ιδιοκτήτης της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗΣ ως εκπρόσωπος των υπολοίπων ΠΑΕ της Super League και δύο αντιπροσωπευτικοί εκπρόσωποι από τις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις της χώρας, αφού αυτοί, οι τελευταίοι, θα είναι και οι κατεξοχήν εκλέκτορες της νέας ηγεσίας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Η συνάντηση θα έχει το χαρακτήρα γεύματος εργασίας (όπως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ κ. ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ είχε προτείνει με δηλώσεις του πρόσφατα) με την ίδια ή παρεμφερή θεματολογία (ατζέντα) της συνάντησης που δεν έγινε δυνατό να πραγματοποιηθεί πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα.

Ευελπιστούμε η πρωτοβουλία μας να τύχει θετικής ανταπόκρισης από μέρους σας. Η φυσική παρουσία σας και η συμμετοχή με ιδέες και προτάσεις στη συζήτηση που θα γίνει, θα συμβάλει στην εύρεση λύσεων σε ό,τι ταλανίζει το άθλημα που όλοι υπηρετούμε και αγαπούμε.

Σας περιμένουμε

Με εκτίμηση

Νίκος Τζώρτζογλου

Πρόεδρος ΕΠΣΗ»

Πάντως ο Τζώρτζογλου είχε κάνει το κάλεσμα νωρίτερα μέσω δηλώσεων του: “Η συνάντηση που δεν έγινε με τον κύριο Κοντονή να γίνει εδώ στην Κρήτη. Όχι μόνο τους 4 μεγάλους και από τις υπόλοιπες ομάδες αλλά και απ΄τις ΕΠΣ. Με την ίδια θεματολογία της συνάντησης που δεν έγινε με τον υπουργό”, είπε αρχικά στον Arena fm 89,4 ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου για να προσθέσει “Κάνουμε την πρόσκληση στην Ελούντα να έχει τη μορφή ενός γεύματος εργασίας. Δεν μπορεί κανένας να απαγορεύσει στον κύριο Μαρινάκη να έρθει για φαγητό. Βελτιώνουμε την ιδέα του κυρίου Σαββίδη. Κάνουμε πράξη αυτό που πρότεινε. Οι πρώτες διερευνητικές έγιναν και το είδαν όλοι θετικά. Για το καλό του ποδοσφαίρου που πάει σαν τρελό φορτηγό με τα φρένα σπασμένα…”

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania