Κάλεσμα για τον τελικό του Κυπέλλου

ΕΠΣΧ 10 Μαΐου 2023, 12:08

Εκτός από τους φιναλίστ Απόλλων και Γρανίτη κι άλλες ομάδες του τοπικού έκαναν κάλεσμα για τον τελικό, λόγω του σκοπού για τον οποίο θα διατεθούν τα έσοδα του αγώνα.

Oinolatris

Η Δόξα Παχιανών συγχαίρει την ΕΠΣΧ για την πρωτοβουλία στήριξης ενός δικού της παιδιού που στάθηκε άτυχο, ενώ και η ΑΕ Κυδωνίας κάνει κάλεσμα για τον τελικό στα Περιβόλια.

Κάλεσμα απεύθυνε και ο Αρης Σούδας.

Οι ανακοινώσεις:

Δόξα Παχιανών:

Ανεξαρτήτως ομάδων ως Δόξα Παχιανών καλούμε κι εμείς τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων να βρεθεί στο γήπεδο Περιβολίων για τον τελικό του Κυπέλλου.

Εκτός του ότι πρόκειται για τη γιορτή του χανιώτικου ποδοσφαίρου σε ένα γήπεδο-στολίδι, τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για ιερό σκοπό και για την ενίσχυση ενός δικού μας παιδιού, το οποίο στάθηκε άτυχο και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να ορθοποδήσει ξανά και να δει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Ευχόμαστε σε Απόλλων Αγίου Ιωάννη Χανίων και @granitisfcagia καλή επιτυχία και να μας προσφέρουν ένα συναρπαστικό τελικό και συγχαίρουμε τη διοργανώτρια Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων για την πρωτοβουλία στήριξης ενός ανθρώπου του ποδοσφαίρου, ενός δικού μας παιδιού, που περνά δύσκολες στιγμές μετά από το παραλίγο μοιραίο ατύχημα που είχε.

ΑΕ Κυδωνίας:

Η Αθλητική Ένωση Κυδωνίας προσκαλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας αλλά και του Χανιώτικου ποδοσφαίρου να παρευρεθεί στον τελικό του κυπέλου ερασιτεχνών Χανίων την Τετάρτη 10 Μαΐου 19.00 η ώρα στο γήπεδο Περιβολίων. Τα έσοδα του τελικού θα δοθούν για καλό σκοπό και καλούμαστε όλοι να δώσουμε το παρών, να χειροκροτήσουμε τις δύο φιναλιστ αλλά και να στηρίξουμε εμπράκτως τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του παιχνιδιού.

Αρης Σούδας:

Ο ΑΠΣ Άρης Σούδας προσκαλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας, αλλά και όλους τους Χανιώτες φιλάθλους να παρευρεθούν στον τελικό του Κυπέλου Ερασιτεχνών Χανίων που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Μαΐου και ώρα 19.00 στο γήπεδο Περιβολίων μεταξύ των ομάδων Απόλλων – Γρανίτης.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και πρέπει να δώσουμε το παρών για να στηρίξουμε εμπράκτως τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του αγώνα.

Estrella
Papantonakis Cards
ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ
Ζakroshoes
Crepe Factory Chania
Crepaland Greece
Poppies sexy show club

Rabona ad