Κάλεσμα για τον τελικό από Κωνσταντινίδη, Μαναρώλη και Πηγουνάκη

Κύπελλο Χανίων | 13 Μαρτίου 2017, 23:31

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο των Χανίων για τον τελικό του Κυπέλλου, που θα γίνει την Τετάρτη (15/03, 18:00) στα Περιβόλια μεταξύ Ερ. Πλατανιά και Πανακρωτηριακού, έκαναν μέσω συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ Κώστας Κωνσταντινίδης και οι προπονητές των ομάδων Νίκος Μαναρώλης και Μανόλης Πηγουνάκης.

Όλοι τους ανέφεραν τον ιερό σκοπό για τον οποίο θα πάνε τα έσοδα του αγώνα (στο Παράρτημα προστασίας Νέων και Παίδων Χανίων), ο οποίος αποτελεί γιορτή για το χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου, στην οποία έδωσαν το “παρών” και οι πρόεδροι του Ερ. Πλατανιά Απόστολος Παπαδάκης και του Πανακρωτηριακού Μανόλης Κουκουράκης:

Κώστας Κωνσταντινίδης (πρόεδρος ΕΠΣΧ): «Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων, όλους όσοι αγαπούν το άθλημα να παραβρεθούν στη γιορτή του ποδοσφαίρου μας που είναι ο τελικούς κυπέλλου. Ο κόσμος θα αποζημιωθεί από το θέαμα που θα προσφέρουν οι δύο ιστορικές ομάδες ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι τα χρήματα θα πάνε στο Παράρτημα προστασίας Νέων και Παίδων Χανίων. Αν δεν υπάρξει ως δικαιολογία ο καιρός, τότε θα πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο Περιβολίων. Για πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού θα υπάρξει και ανάδειξη πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα μετά από ψηφοφορία που θα γίνει ανάμεσα στους δημοσιογράφους των ΜΜΕ».

Νίκος Μαναρώλης (προπονητής Πλατανιά): «Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει τον θεσμό. Να έρθει να δώσει τον οβολό του για έναν καλό σκοπό και να παρακολουθήσει ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες. Μην ξεχνάτε ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι το σκαλί για το επαγγελματικό και μπορούμε να αναδείξουμε την καλή δουλειά που γίνεται».

Μανόλης Πηγουνάκης (προπονητής Πανακρωτηριακού): «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όλοι στον Πανακρωτηριακό για τη συμμετοχή μας στον τελικό. Δύο επιθετικές και ποιοτικές ομάδες θα προσφέρουν θέαμα και υπάρχει κίνητρο καθώς ο κόσμος θα στηρίξει με την παρουσία του ιερό σκοπό. Εμείς θα χαρούμε το παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός».

 

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana