Κάλεσμα από Μινώταυρο για το ματς του ΙΝΚΑ!

Μινώταυρος ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 13 Φεβρουαρίου 2017, 22:10

Τη στήριξη του στην προσπάθεια για παραμονή στη Γ’ Εθνική, που κάνει το ΙΝΚΑ, δηλώνει μέσω ανακοίνωσης ο Μινώταυρος, έπειτα από πρωτοβουλία της Ακαδημίας του.

Συγκεκριμένα γίνεται κάλεσμα για το ματς με αντίπαλο τον Εθνικό, στο οποίο παιδιά από τα τμήματα προτζούνιορ και υποδοχής θα συνοδεύσουν τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ακαδημίας των “πράσινων”:

Την ερχόμενη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 15:00μμ η ομάδα του ΙΝΚΑ αντιμετωπίζει στο γήπεδο του Μινώταυρου στις Μουρνιές, την ομάδα του Εθνικού για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στα πλαίσια της συνεργασίας (γήπεδο) που υπάρχει τους τελευταίους μήνες με την ομάδα ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και έπειτα από πρωτοβουλία της ακαδημίας μας τα τμήματα projunior και υποδοχής της ακαδημίας, θα συνοδέψουν τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, ενώ όλα τα τμήματα θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την κερκίδα.

Οι γονείς της ακαδημίας μας μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα δωρεάν, αρκεί να είναι στο γήπεδο μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (14:30).

Να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί. Να βοηθήσουμε την ομάδα του τόπου μας στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην Γ’ εθνική κατηγορία.

Πληροφορίες στα γραφεία της ακαδημίας.

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad