Κάλεσε σε απολογία τρεις παίκτες η ΑΕΛ!

Super League 1 21 Μαρτίου 2017, 12:12

Τρεις ποδοσφαιριστές της κάλεσε σε γραπτή απολογία η ΑΕΛ, τους Γεννάδιο Ξενοδόχοβ και Άντονι Φατιόν, για τον μεταξύ τους διαπληκτισμό στο ματς με τον Παναιτωλικό και τον Γιάννη Μασούρα για τις παράλληλες προπονήσεις που κάνει με "αμφιλεγόμενης" αξίας –όπως αναφέρει η ανακοίνωση- γυμναστή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι τρεις ποδοσφαιριστές πρέπει να καταθέσουν τις γραπτές απολογίες τους εντός τριών ημερών.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλεί σε γραπτή απολογία εντός τριών ημερών τους ποδοσφαιριστές Γεννάδιο Ξενοδόχοβ και Άντονι Φατιόν, διότι κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ – ΠΑΕ Παναιτωλικός, στον οποίο συμμετείχαν και σε ιδιαίτερα κρίσιμο χρονικό σημείο για την έκβαση του αποτελέσματος, διαπληκτίστηκαν έντονα μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν διατάραξη της ηρεμίας των υπολοίπων ποδοσφαιριστών σε αυτό το κρίσιμο χρονικό διάστημα, αλλά και δυσμενέστατα σχόλια από το σύνολο του γραπτού και ηλεκτρονικού Tύπου.

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ  καλεί σε  γραπτή απολογία εντός τριών ημερών τον ποδοσφαιριστή Ιωάννη Μασούρα, διότι παρά τις εντολές της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ ΑΕΛ και ενώ αυτό βλάπτει την προπονητική του αγωγή ως μέλος της ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΛ, συνεχίζει να κάνει παράλληλες προπονήσεις με τον “αμφιλεγόμενης” αξίας γυμναστή Ι. Πλιάτσικα, με αποτέλεσμα η προπονητική του συμπεριφορά στις τακτικές προπονήσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ, στις οποίες και μόνο είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει, είναι συμπεριφορά παλαιμάχου ποδοσφαιριστή.

 

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania