Καλές γιορτές μετά τη δύσκολη νίκη επί του Πανσερραϊκού

Χανιά | 22 Δεκεμβρίου 2017, 13:59

Καλές γιορτές θα κάνει ο ΑΟΧ/Κισσαμικός μετά τη σπουδαία νίκη που πέτυχε επί του Πανσερραϊκού. Ενα ματς που θα μπορούσε να έχει… στραβώσει, με το δοκάρι που είχαν οι φιλοξενούμενοι 2 λεπτά πριν γίνει το 2-0, αλλά τέλος καλό, όλα καλά.

/Bella Pizza

Ετσι, ο στόχος για τη χανιώτικη ομάδα, που ήταν να ολοκληρώσει το 2017 νικηφόρα, έγινε πραγματικότητα. Μάλιστα, ουσιαστικά επέστρεψε στις νίκες, αφού τελευταία είχε σημειωθεί πριν από… 40 ημέρες επί του Αχαρναϊκού στο Γάλλο.

Τώρα, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός περιμένει να γνωρίσει τι θα γίνει με την “τύχη” του αγώνα απέναντι στη Βέροια. Ένα ματς που δεν έγινε ως γνωστόν, η δε απολογία της Βέροιας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη που πέρασε και πλέον αναμένεται να γίνει γνωστή η απόφαση.

Από εκεί και πέρα, για την ομάδα του Πετράκη θα πρέπει να σημειωθεί η επιμονή που επέδειξε για να φτάσει στη νίκη επί του Πανσερραϊκού, μην χάνοντας την ψυχραιμία της όταν άρχισε ο χρόνος να πιέζει. Το 1-0 ήρθε πάνω στη μία ώρα παιχνιδιού, ένα γκολ που όμως δεν “εξασφάλιζε” στην ομάδα τη νίκη. Ο Λέο, που ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες, είχε τη μεγάλη ευκαιρία να “καθαρίσει” το ματς για λογαριασμό της ομάδας του στη φάση του 76’ αλλά αστόχησε από πολύ κοντά, με συνέπεια να κινδυνεύσει να το πληρώσει. Τελικά το 2-0 ήρθε να επιβεβαιώσει τη μεγάλη νίκη, που όσο σημαντική κρίνεται, άλλο τόσο δύσκολα εξελίχθηκε για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Πλέον, στις 6 Ιανουαρίου ακολουθεί το επόμενο παιχνίδι που είναι μάλιστα ντέρμπι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ένα παιχνίδι που ο ΑΟΧ/Κισσαμικός θα έχει την ευκαιρία να προετοιμαστεί με ηρεμία για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad