Κακαλέτρης αντί Αναστόπουλου στην Καλαμάτα

Super League 2 19 Ιανουαρίου 2023, 9:52

Η ήττα της Καλαμάτας στην Καλλιθέα ψαλίδισε τα όνειρα της ομάδας για άνοδο και έτσι αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Αναστόπουλο.

/Bella Pizza

Η δεύτερη θητεία του “Αλενατόρε” στη “Μαύρη Θύελλα” ολοκληρώθηκε, με την ΠΑΕ να τονίζει ότι φεύγει ως φίλος και ως ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία της.

Στη θέση του αναλαμβάνει χρέη προπονητή ο Νίκος Κακαλέτρης, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος στην Κ19 της Καλαμάτας.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της κοινή συναινέσει με τον Νίκο Αναστόπουλο. Ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία της ομάδας μας. Την ανέδειξε πρωταθλήτρια στη Football League και για 2 χρονιές προσπάθησε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα και να ανεβάσει την ομάδα στη Super League.

Φεύγει σαν φίλος και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Μαζί του αποχωρούν ο βοηθός Φραγκίσκος Κεράνης, ο Ισπανός γυμναστής Χόρχε Γκόμεζ, ο προπονητής τερματοφυλάκων Αντώνης Παναγιωτόπουλος και ο εργοφυσιολόγος Θανάσης Μουρτζιάπης.

Χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο Νίκος Κακαλέτρης, ο μέχρι πρότινος προπονητής της K19, με βοηθό τον Γιώργο Πολυμενέα και γυμναστή τον Κώστα Αθανασόπουλο.

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad