Καίριες αλλαγές στο καταστατικό της ΕΠΣΧ. “Θέμα” με τις προσεχείς εκλογές!

Γενικά Θέματα - Τοπικό 26 Μαΐου 2016, 15:22

Τροποποιήσεις που αφορούν το καταστατικό της ΕΠΣ Χανίων και που φαίνεται να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο εν όψει των προσεχών εκλογών φέρνει στη δημοσιότητα σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Νέα Κρήτη" στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, στο ρεπορτάζ που υπογράφει ο συνάδελφος Στέλιος Μαλτεζάκης γίνεται λόγος ότι στο πλαίσιο της Γ.Σ. της ΕΠΣΧ που έγινε στις 9 Σεπτεμβρίου 2015 αποφασίστηκαν τροποποιήσεις στο καταστατικό. Εν συνεχεία, αυτές εγκρίθηκαν στο Ειρηνοδικείο Χανίων την 1η Απριλίου 2016 και δημοσιεύτηκαν μετά από λίγες ημέρες, στις 5/4/16.

Τώρα, τι αφορούν -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στ. Μαλτεζάκη- αυτές οι τροποποιήσεις:

1ον) Το πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να γίνει τον Ιούνιο αντί τον Σεπτέμβριο όπως διαφαινόταν η τακτική Γ.Σ. της ΕΠΣΧ και κατά συνέπεια οι εκλογές!

2ον) Ο όρος που ορίστηκε στο άρθρο 32 του καταστατικού της ΕΠΣΧ και σύμφωνα με το οποίο «ο πρόεδρος πρέπει να είναι πτυχιούχος ΑΕΙ», κάτι που εν ολίγοις συνεπάγεται ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Ενωσης ο Στέλιος Βαρουξάκης!

3ον) Αλλαγή προέκυψε και σε ένα ακόμα άρθρο που αφορά την «παραγοντική υποψηφιότητα από τη διαγραφή από τη διαιτησία πρώην διαιτητή» που μετετράπη πλέον «πριν από την παρέλευση δέκα (10) πλήρων ετών από τη διαγραφή του από τα μητρώα της (ΚΕΔ) ΕΠΟ ή της Ένωσης στην οποία ανήκε, ή την παρέλευση δέκα (10) ετών από τη λήξη του τελευταίου του διοριστηρίου», όπερ σημαίνει ότι δημιουργείται πρόβλημα για την υποψηφιότητα του Αντώνη Κουκλάκη, που είναι στην παράταξη του Στ. Βαρουξάκη.

Εδώ μπορείτε να δείτε το ρεπορτάζ από τη “Νέα Κρήτη” το οποίο υπογράφει ο Στέλιος Μαλτεζάκης και ο οποίος παρουσιάζεται μάλιστα επικριτικός προς τον Γιώργο Βούρβαχη για τις αλλαγές που έγιναν.

Rabona ad