Και τώρα σε κατάσταση… επιφυλακής εν όψει Ολυμπιακού!

Πλατανιάς | 15 Νοεμβρίου 2016, 22:29

Σε κατάσταση... επιφυλακής βρίσκεται ο Πλατανιάς μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη διαφαινόμενη έναρξη του πρωταθλήματος αυτό το σαββατοκύριακο. "Προφήτης" αποδεικνύεται ο Γιώργος Παράσχος ο οποίος μιλώντας στους παίκτες του τη Δευτέρα τους είχε πει να προπονούνται σοβαρά διότι ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα μπορούσε να γίνει κανονικά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Πλατανιάς θα έχει υποχρεώσεις και μάλιστα παίζοντας όχι ένα οποιοδήποτε παιχνίδι αλλά αυτό κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Σίγουρα μετά τις εξελίξεις όπως αυτές δρομολογούνται, το ενδιαφέρον “ξυπνά” στις τάξεις του Πλατανιά, αφού υπό άλλες συνθήκες, η… κανονική προετοιμασία για το ματς με τον Ολυμπιακό θα άρχιζε την επόμενη εβδομάδα.

Τώρα, σε καθαρά αγωνιστικά πλαίσια, ο Γιώργος Παράσχος δεν αντιμετωπίζει όπως έχουμε σημειώσει προβλήματα με τραυματισμούς. Για την ακρίβεια, την Τρίτη παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα που αφορά τον Βάντερσον ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση, ωστόσο ούτως ή άλλως θα απουσιάσει αφού έχει δηλωθεί να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του.  

Estrella