Και το όνομα αυτού και επίσημα… Α.Ο.Κ. Χανιά!

Α.Ο.Κ. Χανιά | 7 Οκτωβρίου 2016, 16:26

Είναι γεγονός! Ο νέος μπασκετικός σύλλογος στα Χανιά έχει όνομα, σφραγίδα και ...την πλήρη επισημητότητα! Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά ή εν συντομία ΑΟΚ Χανιά.

 

Η διοίκηση της ομάδας, την οποία παρεπιπτόντως αποτελούν τα μέλη της πρώην Επιτροπής μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων, μετά τη διάσταση που προέκυψε με τον Α.Ο.Κύδων, έκανε όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε ο σύλλογος να αποκτήσει νομιμότητα και υπόσταση. Ο νέος σύλλογος πήρε τη νομική έγκριση που απαιτούνταν και από την Πέμπτη (6/10) αποτελεί επίσημο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και εν συνεχεία της ΕΚΑΣΚ (αυτό σε αντίθεση με άλλα σωματεία που λειτουργούν χωρίς τις σχετικές σφραγίδες).

Ο νέος σύλλογος που θα είναι, άκρως και μόνο, μπασκετικός (όπως δηλώνει το όνομά του) θα έχει τμήματα ανδρικού αλλά και υποδομής. Σε ότι αφορά τα τελευταίο σκέλος, ο στόχος της διοίκησης δεν αλλάζει και θα είναι η ανάπτυξη και η καλλιέργεια του χανιώτικου μπάσκετ, σε συνδυασμό με την εκπαιδευτική μέριμνα και βαρύτητα που θα δίδεται και θα μεταδίδεται στα νέα παιδιά. 

Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες ωστόσο, θα δοθούν από τους ανθρώπους του ΑΟΚ Χανιά, πιθανότατα και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, ενώ παράλληλα, αναμένεται να δημοσιοποιηθούν τόσο το επίσημο έμβλημα όσο και τα χρώματα του ΑΟΚ Χανιά.

Vas Fou

 

zgas

Rabona ad