Και το 0-0 τον διατηρεί αήττητο!

Πλατανιάς | 3 Οκτωβρίου 2016, 18:45

Θετικά αποτιμάται στον Πλατανιά το ισόπαλο 0-0 με τον Παναιτωλικό, ένα παιχνίδι στο οποίο οι "ερυθρόλευκοι" δεν κατάφεραν να κερδίσουν, από την άλλη συνεχίζουν και διατηρούνται αήττητοι στη Σούπερ Λιγκ.

Αλλωστε δεν είναι και… μικρό πράγμα ο Πλατανιάς να είναι αυτή τη στιγμή και μετά τη διεξαγωγή τεσσάρων αγωνιστικών, στην 4η θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς διαφορά από την κορυφή… Η ομάδα λοιπόν έχει και με το παραπάνω δώσει το καλύτερο δείγμα γραφής στο ξεκίνημα αυτής της χρονιάς, αφήνοντας με τις εμφανίσεις και το αγωνιστικό της προφίλ πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Από εκεί και πέρα, επίσης, πρέπει να κριθεί και ότι ο αντίπαλος του Πλατανιά έδειξε πολύ οργανωμένος αλλά και καλά “διαβασμένος”. Ειδικότερα, οι παίκτες του Ματζουράκη έκλεισαν πολύ αλλά όπως αποδείχτηκε τους διαδρόμους προς την εστία του Κυριακίδη και σε κάθε περίπτωση, παρά τη μεγάλη διάθεση που είχαν οι παίκτες του Πλατανιά, ουσιαστικά δεν τους επέτρεψαν τόσο, όσο στα προηγούμενα παιχνίδια, να μπορέσουν να απειλήσουν.

Πέρα από τα παραπάνω όμως, ξαναγράφουμε, το σημαντικό είναι ότι ο Πλατανιάς παραμένει αήττητος, όντας μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ οι τρεις ομάδες που συνεχίζουν χωρίς ήττα. Αυτό “κάτι” δείχνει για τον Πλατανιά που για το επόμενο διάστημα θα έχει τη δυνατότητα του χρόνου έτσι ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα εν όψει του αγώνα που τον περιμένει στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα με το… μηδέν στα τέσσερα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα…  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad