Και πρόκριση και… Πολίτης (video)!

Χανιά | 14 Δεκεμβρίου 2016, 20:40

Εκτός από την σπουδαία πρόκριση στους "16" στο Κύπελλο Ελλάδας, ο Κισσαμικός φαίνεται να "κερδίζει" και κάτι ακόμα από τα παιχνίδια που έδωσε για τη δεύτερη φάση. Τι είναι αυτό; Για την ακρίβεια είναι... ποιος και η απάντηση είναι ο Δημήτρης Πολίτης!

planakis

Ο 22χρονος (8/3/95) τερματοφύλακας που είχε κάνει μία εξαιρετική εμφάνιση και στον αγώνα απέναντι στον Πανιώνιο ήταν το πρόσωπο που κέρδισε τις εντυπώσεις στο ματς με τον Λεβαδειακό. Η εξαιρετική απόκρουση στο πέναλτι του Βαγγέλη Μάντζιου που ίσως να είναι η πιο σημαντική μέχρι στιγμής στην καριέρα του αφού κατάφερε να πει “όχι” μην επιτρέποντας την παραβίαση της εστίας του, σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ελλάδα, είναι ίσως το αποκορύφωμα της καλής του παρουσίας.

Δείτε την απόκρουση του Πολίτη στο πέναλτι του Μάντζιου

Επίσης και σε πολλές άλλες περιπτώσεις που χρειάστηκε, ο Πολίτης είχε πολύ καλές αποκρούσεις, δείχνοντας ένας τερματοφύλακας με πολύ καλά αντανακλαστικά και πολλή ωριμότητα για την ηλικία του. Να σημειωθεί όμως ότι ανάλογη -αν όχι και ακόμα καλύτερη εμφάνιση- είχε και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Το θέμα είναι ότι ο Κισσαμικός φαίνεται να κερδίζει έναν ακόμα πολύ καλό τερματοφύλακα, με τον Πολίτη να αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για τον Σπύρο Μπαξεβάνο. Σίγουρα, ο Λαζαρίδης έχει τον πρώτο λόγο αλλά ο Πολίτης δείχνει μια πολύ καλή λύση.

Να σημειωθεί με την ευκαιρία ότι αποδεικνύεται πολύ καλό το σκάουτινγκ για τον Κισσαμικό που τον είχε “τσεκάρει” από την προηγούμενη του ομάδα, τη Ζάκυνθο και εν τέλει αποδεικνύεται πως ορθά προχώρησε σε συμφωνία μαζί του.

karta antonis garden
/psiloritischania