Οι δύο κοπέλες της Κρητικής ομάδας κλήθηκαν για την αναμέτρηση με την πανίσχυρη Γερμανία στο Μόναχο στις 27 Νοεμβρίου. Οι δύο αθλήτριες θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή δύο ημέρες νωρίτερα. Η ανακοίνωση του Εργοτέλη αναφέρει:
«Στις κλήσεις της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών βρίσκονται οι παίκτριες του Εργοτέλη, Δανάη – Ελένη Σιδηρά και Στέλλα Κωτσάκι. Οι δύο ποδοσφαιρίστριες του Εργοτέλη κλήθηκαν για τον αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με αντίπαλο την Γερμανία, αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί στις 27 Νοεμβρίου στο Μόναχο, στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Σιδηρά και Κωτσάκι θα πρέπει να βρίσκονται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο “Athens Coast” στις 25 Νοεμβρίου στις 13:00, προκειμένου να ενσωματωθούν με την Εθνική ομάδα, ενώ η επιστροφή τους είναι προγραμματισμένη για τις 28 Νοεμβρίου.»







