Και οικονομικό το δέλεαρ για 4η ή 3η θέση

Χανιά | 29 Μαΐου 2023, 22:28

Και οικονομικό μεταξύ άλλων είναι το κίνητρο για τα Χανιά ούτως ώστε να καταλάβουν την 4η θέση. Υπό προϋποθέσεις κυνηγούν ακόμη και την 3η!

/Bella Pizza

Τα Χανιά θέλουν να ολοκληρώσουν τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καταλαμβάνοντας την υψηλότερη θέση στη βαθμολογία. Εάν αυτό επιτευχθεί με την κατάληψη της 4ης θα καταστεί ως επιτυχία με βάση τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι τον πρώτο γύρο, ωστόσο βαθμολογικά υπάρχουν προοπτικές ακόμα και για την 3η.

Το δέλεαρ είναι μεταξύ άλλων και οικονομικό, καθώς βάσει της συμφωνίας που υπάρχει με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά η ομάδα που θα καταλάβει την 4η θέση θα πάρει μπόνους 20.000 ευρώ, ενώ ο 3ος θα πάρει τα διπλάσια, 40.000 ευρώ δηλαδή, ο δε 2ος θα πριμοδοτηθεί με το ποσό των 60.000 ευρώ…

Αυτή τη στιγμή τα Χανιά βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας απέχοντας έναν βαθμό από τον ΟΦΙ, που έχει 45. Υπενθυμίζεται πως τα Χανιά έχουν δεδομένα 3 βαθμούς στο τσεπάκι τους, καθώς θα πάρουν άνευ αγώνος το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο ενώ μένει να αξιοποιήσουν τα δύο εντός έδρας παιχνίδια τους απέναντι στις ομάδες Β, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

 

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad