Και ο ΑΟΚ Χανιά στο νέο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ

Μπάσκετ 14 Οκτωβρίου 2016, 19:57

Η νέα ομάδα των ΑΟΚ Χανιά θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ και αυτό δεν μπορεί παρά να αποτελέσει μια σημαντική είδηση.

 

Μάλιστα, η συμμετοχή του ΑΟΚ Χανιά στο νέο πρωτάθλημα (μολονότι εκπρόθεσμα) έγινε κατόπιν της σύμφωνης γνώμης όλων των κρητικών σωματείων, για το καλό του κρητικού μπάσκετ.

Είναι η πρώτη φορά που τα Χανιά θα εκπροσωπηθούν σε ανδρικό επίπεδο, από δύο ομάδες (Κύδων, ΑΟΚ Χανιά), μετά από πάρα πολλά χρόνια! Μένει να δούμε με ποιους παίκτες θα κατέβει ο ΑΟΚ. Οι παίκτες του Κύδωνα (της περυσινής ομάδας) είχαν εκφράσει με ανακοίνωσή τους, την επιθυμία τους να συνεχίσουν στον ΑΟΚ, ωστόσο, δεν έχει καταστεί δυνατόν (λόγω εκπροθεσμου) να ενταχθούν στη νέα ομάδα. 

Όπως όλα δείχνουν πάντως, τόσο ο Κύδων όσο και ο ΑΟΚ Χανιά θα εμφανιστούν στο νέο πρωτάθλημα με ρόστερ …έκπληξη! Πιθανότατα μάλιστα, να δούμε σε αμφότερες τις ομάδες των Χανίων παίκτες από το εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ.

Η συμμετοχή τέλος του ΑΟΚ Χανιά στο νέο πρωτάθλημα οδηγεί την ΕΚΑΣΚ στην απόφαση να πραγματοποιήσει νέα κλήρωση του πρωταθλήματος, τη Δευτέρα (17/10) στις 14:00, στα γραφεία της διοργανώτριας στο Ηράκλειο.

Vas Fou

zgas

Rabona ad