Και ο Αλβαρίνιο στα Χανιά

Πλατανιάς | 23 Ιουνίου 2017, 12:13

Εν αναμονή ενδεχομένως των μεταγραφών που πρόκειται ν’ ανακοινώσει είναι ο Πλατανιάς. Εκτός του Ομπερχάουζερ που βρίσκεται στα Χανιά αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα υπογράψει, έχει φτάσει και ο Πορτογάλος Αλβαρίνιο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Για την άφιξη ειδικότερα του Αλβαρίνιο ή Αλβάρο Ρικάρντο Φαουστίνο Γκόμεζ όπως είναι το πλήρες όνομά του, γράφει το gazzetta. Πρόκειται για επιθετικό που ήταν στο ρόστερ της Σλασκ Βρότσλαβ μετρώντας τη σεζόν που πέρασε 23 συμμετοχές (19 ως βασικός) ενώ σκόραρε 1 γκολ. Η ηλικία του είναι 27 ετών, γεννηθείς στις 3/9/90. Ενδεχομένως, ο Αλβαρίνιο να είναι αυτός ο παίκτης που έχει έρθει από την Πολωνία και όχι ο 33χρονος συμπατριώτης Παϊξάο ή Παϊσάο.

Το σχετικό ρεπορτάζ του gazzetta έχει ως εξής:

Στην Κρήτη για λογαριασμό του Πλατανιά βρίσκεται από την Πέμπτη ο Αλβαρίνο και πλέον φαίνεται πως η περίπτωσή του έχει μπει στην τελική της ευθεία για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων». Οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσουν την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού σήμερα Πέμπτη, μαζί με εκείνη του 28χρονου πορτιέρο Ντανβίντ Ομπερχάουζερ, με τον οποίο από την Τετάρτη έχει επέλθει συμφωνία.

Estrella