Και μετά τις μεταγραφές; Πρόωρες ανανεώσεις!

Πλατανιάς | 12 Ιουλίου 2016, 12:52

Εξελίξεις σε ένα άλλο μέτωπο, αυτό των πρόωρων ανανεώσεων των συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι του 2017 αναμένεται να υπάρξουν σύντομα στον Πλατανιά και ειδικότερα μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των “Χανιώτικων Νέων”, στον Πλατανιά είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν άμεσα συζητήσεις με τους παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια στο τέλος της περιόδου που ξεκινά στα τέλη του επόμενου μήνα. Μεταξύ των παικτών αυτών είναι και κάποιες δύσκολες περιπτώσεις, όπως των Γκνιάτιτς, Κουλιμπαλί και Μπανανά, που θεωρούνται δηλαδή κάποια από τα “βαριά” χαρτιά της ομάδας.

Επίσης, ο Πλατανιάς προτίθεται να συζητήσει και με άλλους παίκτες για να τους κρατήσει στο δυναμικό του, όπως τους Μενδρινό, Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη και Κοκκαλά.

Να σημειωθεί ότι σε ανύποπτο χρόνο και μάλιστα το είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος, ο Γιακουμάκης ήταν σε συζητήσεις με τον Πλατανιά για ν’ ανανεώσει για τρία χρόνια το συμβόλαιό του. Προφανώς το θέμα έχει και συνέχεια και τα σημαντικότερα φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad