Και… Μαγκάκη ο Ιάλυσος

Γ' Εθνική 1 Ιουλίου 2017, 16:21

Έντονη είναι η μεταγραφική δραστηριότητα για τον Ιάλυσο, που τη σεζόν 2016-2017 ήταν στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής μαζί με το ΙΝΚΑ και μένει να φανεί αν θα βρεθεί στον δρόμο του νέου εκπροσώπου των Χανίων στην κατηγορία αυτή (Παλαιόχωρα) τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο “τοξοβόλος” συνεχίζοντας την ενίσχυσή του ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Γιώργου Μαγκάκη, που πανηγύρισε τα τελευταία δύο χρόνια απανωτές ανόδους στη Γ’ Εθνική με Σκουφά Κομποτίου και Αμβρακία Κωστακιών.

Η ανακοίνωση του Ιάλυσου έχει ως εξής:

Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μαγκάκη

Ο Γιώργος είναι γεννημένος στις 16 Οκτωβρίου 1998, έχει ύψος 1,72 και αγωνίζεται ως δεξιός και αριστερός μεσοαμυντικός. Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στην Άρτα και σε ηλικία 16 ετών αγωνίστηκε στη Γ εθνική με την Αναγέννηση Άρτας . Στη συνέχεια κατάφερε 2 ανόδους στη Γ εθνική με τις ομάδες Σκουφά Κομποτίου και Αμβρακία Κωστακιών όπου ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Ο παίκτης δήλωσε:

«Χαίρομαι που μπαίνω στην οικογένεια του Ιάλυσου. Θα προσπαθήσω από την μεριά μου να βοηθήσω, ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστώ τον προπονητή μου Αλεξιάδη Αλέξανδρο και τον πρόεδρο για την ευκαιρία που μου δίνουν να δείξω τις δυνατότητες μου μέσα από την ομάδα».

 

Estrella