Και φέτος στον Άγιο Νικόλαο το Beach Volley Masters

Beach Volley | 7 Ιουνίου 2023, 20:42

Η Θεσσαλονίκη, η Ξάνθη, η Αθήνα και ο Άγιος Νικόλαος παραμένουν οι κεντρικοί σταθμοί και στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley Masters.

KTEO Κρήτης

Στη σχετική συνέντευξη τύπου συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ, Νεκτάριος Χαλβατζής, ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη, η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Δήμου Αθηναίων, Νίκη Αραμπατζή και ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου (και πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ) Χάρης Αλεξάκης, ενώ γραπτό χαιρετισμό έστειλε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης Νίκος Ζεϊμπέκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου, Χάρης Αλεξάκης:

«Αρχικά να μεταφέρω με την σειρά μου τον χαιρετισμό του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού. Κάθε χρόνο νιώθω ιδιαίτερη χαρά. Ο Άγιος Νικόλαος κάνε ιγια 6η συνεχή χρονιά τους τελικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος και μακάρι να είναι μόνιμο.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΟΠΕ που μας τιμά και ελπίζω από την πλευρά μας να κάνουμε σωστά την δουλειά. Ο Άγιος Νικόλαος μπορεί να μην έχει τις υποδομές της Αθήνας, αλλά ο πλούτος μας είναι οι παραλίες μας και αυτό το έχουμε αποδείξει.

Στόχος μας είναι να είναι ευχαριστημένοι οι αθλητές και οι αθλήτριες. Το μπιτς βόλεϊ είναι ο βασιλιάς του καλοκαιριού και θέλουμε να μείνει στον Άγιο Νικόλαο. Καλή επιτυχία σε όλους και να έχουμε μία καλή αγωνιστική χρονιά.»

Rabona ad