Και επίσημα ο Παπατζίκος στον Πανσερραϊκό

Football League 27 Ιανουαρίου 2016, 20:43

Σάρκα και οστά πήρε η μεταγραφή του Αλέξανδρου Παπατζίκου στον Πανσερραϊκό, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα. Εκτός του πρώην ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Χανιά ανακοινώθηκαν ακόμη ο 21χρονος επιθετικός Αργύρης Μπαρέττας και ο 19χρονος, επίσης επιθετικός, Κώστας Αγγελίδης.

Η ανακοίνωση για τον Παπατζίκο αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Παπατζίκο. Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Βέροια Κ20, Βέροια, Νίκη Πολυγύρου, Αναγέννηση Επανομής, Εορδαικός 2007, Νίκη Βόλου, ΑΟ Χανιά, και ΟΦΗ».

Η ανακοίνωση για τον Μπαρέττα:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αργύρη Μπαρέττα. Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 21χρονος επιθετικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κ20 της Ξάνθης και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Α.Ο Καβάλας και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος».

Και η ανακοίνωση για τον Αγγελίδη:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Αγγελίδη. Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 19χρονος επιθετικός αποτελεί ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού. Στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Εθνικού Γαζώρου».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad