Και επίσημα ο Παπατζίκος στον Πανσερραϊκό

Football League 27 Ιανουαρίου 2016, 20:43

Σάρκα και οστά πήρε η μεταγραφή του Αλέξανδρου Παπατζίκου στον Πανσερραϊκό, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα. Εκτός του πρώην ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Χανιά ανακοινώθηκαν ακόμη ο 21χρονος επιθετικός Αργύρης Μπαρέττας και ο 19χρονος, επίσης επιθετικός, Κώστας Αγγελίδης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ανακοίνωση για τον Παπατζίκο αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Παπατζίκο. Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Βέροια Κ20, Βέροια, Νίκη Πολυγύρου, Αναγέννηση Επανομής, Εορδαικός 2007, Νίκη Βόλου, ΑΟ Χανιά, και ΟΦΗ».

Η ανακοίνωση για τον Μπαρέττα:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αργύρη Μπαρέττα. Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 21χρονος επιθετικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κ20 της Ξάνθης και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Α.Ο Καβάλας και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος».

Και η ανακοίνωση για τον Αγγελίδη:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Αγγελίδη. Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 19χρονος επιθετικός αποτελεί ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού. Στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Εθνικού Γαζώρου».

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards